Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » warezg3 - Main Board » Ενημέρωση για ολους! » Θέματα απο όλο τον κοσμο!
Θέματα απο όλο τον κοσμο!
minas_Date: Thursday, 2009-02-12, 3.57 PM | Message # 1
global administator
Group: Blocked
Messages: 606
Status: Offline
εδω γράφουμε θέματα απο όλο τον κοσμο!

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.34 PM | Message # 2
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Φονική αμερικανική πυραυλική επίθεση στα σύνορα Πακιστάν- Αφγανιστάν
14 Φεβρουαρίου 2009, 07:48

Πυραυλική επίθεση κατά στόχων των Ταλιμπάν σε απομακρυσμένη επαρχία του Νοτίου Ουαζιριστάν, στο Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Μη επανδρωμένα αμερικανικά αεροσκάφη έπληξαν κρησφύγετο οπλαρχηγού των Ταλιμπάν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 55 άνθρωποι.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των Ταλιμπάν τα θύματα στην πλειοψηφία τους, είναι Ουζμπέκοι μουτζαχεντίν.

Η νέα επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Ζανγκάρι και προστίθεται στη λίστα των επιθέσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί από τότε που ανέλαβε ο νέος αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιχειρούν από αμερικανικές βάσεις σε χώρες όμορες του Αφγανιστάν και συνήθως τα χρησιμοποιεί η υπηρεσία πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, CIA.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.37 PM | Message # 3
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ανώμαλη προσγείωση αεροπλάνου στο Λονδίνο
13 Φεβρουαρίου 2009, 23:41

Αεροπλάνο της British Airways πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο του City στις 21:40 ώρα Ελλάδας, εξαιτίας βλάβης στους μπροστινούς τροχούς. Και οι 67 επιβάτες και το 5μελές πλήρωμα δεν έπαθαν το παραμικρό.

Πρόκειται για ένα τετρακινητήριο αεροσκάφος τύπου Avro RJ 146. Οι επιβάτες βγήκαν από τις τσουλήθρες στις εξόδους κινδύνου.

Οι Αρχές ενημέρωσαν ότι το αεροσκάφος υπέστη ζημιά στη μύτη της ατράκτου, ενώ το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά. Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα βρίσκονται στο διάδρομο για κάθε ενδεχόμενο.

Οι πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο του City εκτρέπονται σε άλλα αεροδρόμια του Λονδίνου.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.38 PM | Message # 4
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Εγκρίθηκε το σχέδιο Ομπάμα
13 Φεβρουαρίου 2009, 22:42


Το σχέδιο ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας ύψους 787 δισεκατομμυρίων δολαρίων ενέκρινε σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το σχέδιο δεν το υποστήριξαν οι Ρεπουμπλικανοί βουλευτές, αλλά εγκρίθηκε με ψήφους 246 υπέρ έναντι 183 κατά και θα προωθηθεί τώρα για συζήτηση και ψηφοφορία στη Γερουσία.

Αυτή είναι μια σημαντική νίκη για τον Μπαράκ Ομπάμα που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από την κακή εικόνα που δημιούργησαν οι απανωτές αποπομπές πρωτοκλασάτων στελεχών από την κυβέρνησή του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αυτή η απόφαση δεν είναι παρά η «αρχή» για την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.40 PM | Message # 5
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Σφαγές αμάχων στο Κονγκό από Χούτου της Ρουάντα
13 Φεβρουαρίου 2009, 18:00

Τουλάχιστον 100 άμαχοι σφαγιάσθηκαν στο Κονγκό από αντάρτες Χούτου της Ρουάντα από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κατά τις συγκρούσεις αναφέρθηκαν ακόμα και βιασμοί των γυναικών των αμάχων από τους αντάρτες των Δημοκρατικών Δυνάμεων Απελευθέρωσης της Ρουάντα (FDLR), αλλά και από στρατιώτες της Ρουάντα που ανήκουν στις συμμαχικές δυνάμεις (Ρουάντας-ΛΔ Κονγκό).

Οι σφαγές έγιναν στις επαρχίες του Κίβου στο ανατολικό τμήμα της ΛΔ Κονγκό και για μία ακόμα φορά είναι οι άμαχοι εκείνοι που πληρώνουν το αιματηρό τίμημα των συγκρούσεων.

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχουν βρει καταφύγιο περίπου 6.500 πρόσφυγες από τη Ρουάντα, μεταξύ των οποίων και οι αντάρτες, μετά τη γενοκτονία στη χώρα τους το 1994.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.42 PM | Message # 6
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Παιδιά θύματα βομβιστικής επίθεσης στο Ιράκ
13 Φεβρουαρίου 2009, 13:53


Τουλάχιστον 40 πιστοί σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι 80 τραυματίστηκαν, ύστερα από επίθεση γυναίκας καμικάζι νότια της Βαγδάτης.

Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά, που πήγαιναν για προσκύνημα στην ιερή σιιτική πόλη Κερμπάλα. Αξιοσημείωτο είναι ότι την ώρα του περιστατικού, στην πόλη Ισκανταρίγια, βρίσκονταν πολλοί αστυνομικοί.

Είναι η 3η μέρα που πραγματοποιείται βομβιστική επίθεση εναντίον σιιτών προσκυνητών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η δράστης είχε κρυμμένα τα εκρηκτικά κάτω από την παραδοσιακή μαύρη ενδυμασία των γυναικών του Ιράκ και ανατινάχθηκε ανάμεσα σε πλήθος κόσμου στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.42 PM | Message # 7
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Χειροβομβίδα σε σταθμό τρένων στην Ουκρανία
11 Μαρτίου 2009, 15:01

Πανικός επικράτησε στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου, στην Ουκρανία, όταν άγνωστος έριξε χειροβομβίδα μέσα στο γραφείο της ουκρανικής Υγειονομικής Υπηρεσίας, τραυματίζοντας επτά ανθρώπους.

Στόχος ήταν το συγκεκριμένο γραφείο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της υπηρεσίας ασφαλείας. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέταξε τη χειροβομβίδα από αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Η Υγειονομική Υπηρεσία της Ουκρανίας είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των συνθηκών υγιεινής σε επιχειρήσεις τροφοδοσίας.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.45 PM | Message # 8
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Μια περιουσία για σπάνιο βιβλίο του Χάρι Πότερ
10 Μαρτίου 2009, 22:50

Έναντι 19.000 δολαρίων πουλήθηκε το πρώτο βιβλίο του μάγου Χάρι Πότερ σε δημοπρασία στο Ντάλας του Τέξας.

Το βιβλίο με το μαλακό εξώφυλλο είναι ένα από τα 200 αντίτυπα που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, γεγονός που το κάνει εξαιρετικά σπάνιο. Το «Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» περιέχει ακόμα και ένα αυτόγραφο της συγγραφέως J.K Rowling.

Πρόκειται για την πρώτη ιστορία του μικρού μάγου, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ με τίτλο «Χάρι Πότερ και η Πέτρα του Μάγου». Οι διοργανωτές της δημοπρασίας εκτιμούσαν ότι το 223 σελίδων βιβλίο, θα «έπιανε» το πολύ 12.000 δολάρια. Ωστόσο, το τελικό ποσό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάντως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τιμή που είχε πωληθεί πέρυσι, ένα πρελούδιο 800 σελίδων της κανονικής έκδοσης, το οποίο «έπιασε» σχεδόν 50.000 λίρες. Αυτό ήταν χειρόγραφο και υπογεγραμμένο από τη συγγραφέα.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.46 PM | Message # 9
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Τηλεόραση σκότωσε παιδάκι
10 Μαρτίου 2009, 21:00

Ένα τραγικό δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε ένα 2χρονο κοριτσάκι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας. Συσκευή τηλεόρασης έπεσε στο κεφάλι της και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Η μικρή Κάρλι-Ανν βρισκόταν μόνη της στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας Γουάτ. Ξαφνικά οι γονείς της που βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο.

Έτρεξαν να δουν τι συνέβη και βρήκαν την κόρη τους αιμόφυρτη στο πάτωμα και την τηλεόραση πεσμένη δίπλα της.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα είπε, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως συνέβη κάτι ύποπτο.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.53 PM | Message # 10
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ηφαίστειο εξερράγη στην Ιαπωνία
10 Μαρτίου 2009, 16:12

Σε συναγερμό είναι οι κάτοικοι της ιαπωνικής πόλης Καγκοσίμα, ύστερα από την έκρηξη του ηφαιστείου Σακορατζίμα σήμερα λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα (τοπική ώρα).

Λάβα ξεχείλισε από την κορυφή του, ενώ καυτές πέτρες πετάγονταν έως και δύο χιλιόμετρα μακριά.

«Είναι πιθανό το ηφαίστειο να επιταχύνει τη δραστηριότητά του και γι’ αυτό έχουμε σημάνει συναγερμό στους κατοίκους που μένουν κοντά», είπε μετεωρολόγος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP.

To ηφαίστειο είναι ένα από τα πιο ενεργά της Ιαπωνίας, με εκατομμύρια μικρές εκρήξεις κάθε χρόνο.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.54 PM | Message # 11
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Το γυναικείο σκελετό ενός «βρυκόλακα» υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν Ιταλοί ανθρωπολόγοι στη Βενετία. Στο κρανίο του σκελετού ήταν σφηνωμένο ένα τούβλο, ώστε το στόμα να μένει ανοικτό, κάτι που εικάζεται ότι είναι ένδειξη του φόβου της μεσαιωνικής Ευρώπης για τους «βρυκόλακες» που μετέδιδαν την πανώλη.

Ο Ιταλός ανθρωπολόγος, Ματέο Μπορίνι, είπε σε συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Εγκληματολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ των ΗΠΑ, ότι στο μεσαίωνα δημιουργήθηκε η φήμη πως η πανώλη μεταδιδόταν από θηλυκούς «βρυκόλακες».

Συγκεκριμένα, ο θρύλος θέλει τις γυναίκες «βρυκόλακες», να τρέφονται από τους νεκρούς που ήταν θαμμένοι κοντά τους και όταν δυνάμωναν αρκετά, να σηκώνονται από τον τάφο τους για να κυνηγήσουν τους ζωντανούς.

Γι αυτόν το λόγο, οι νεκροθάφτες έβαζαν ένα τούβλο στο στόμα του «βρυκόλακα», για να τον εμποδίσουν να τραφεί, ενώ στο συγκεκριμένο σκελετό, το τούβλο σφηνώθηκε με τέτοια ορμή που έσπασε μερικά δόντια της νεκρής γυναίκας.

Ο σκελετός ανακαλύφθηκε σε ομαδικό τάφο που δημιουργήθηκε στο νησί Λατσαρέτο Νουόβο, όταν μια επιδημία πανώλης σάρωσε τη Βενετία το 1576. Αργότερα, το 1630 η επιδημία του «μαύρου θανάτου» όπως ονομάστηκε η ασθένεια της πανώλης, προκάλεσε το θάνατο 50.000 ατόμων στην ιταλική πόλη.

Θρύλοι περί «βρυκολάκων» υπάρχουν σε πολλούς πολιτισμούς, αλλά η πιο μοντέρνα μορφή του «βρυκόλακα» έχει τις ρίζες της στα κεντρικά Βαλκάνια και τη Δυτική Ευρώπη του 18ου αιώνα.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 5.00 PM | Message # 12
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Στο έλεος της αμμοθύελλας το Κουβέιτ και η Σαουδική Αραβία
10 Μαρτίου 2009, 20:53

Για πολλές ώρες παρέλυσαν οι συγκοινωνίες και οι επιχειρήσεις άντλησης πετρελαίου, όταν ισχυρή αμμοθύελλα σάρωσε το Κουβέιτ και τμήμα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ορατότητα στην ατμόσφαιρα ήταν μηδενική από τους τόνους άμμου που έφεραν οι δυνατοί άνεμοι μέσα στο Ριάντ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευθούν προσωρινά οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της πόλης, ενώ η κίνηση στους δρόμους γινόταν με πολύ μεγάλες δυσκολίες.

Πολλές καθυστερήσεις αντιμετώπισαν τα δρομολόγια των πλοίων στον Περσικό Κόλπο.

Οι αμμοθύελλες στην περιοχή του Κόλπου είναι συχνό φαινόμενο και εκτός από τις καθυστερήσεις σε κάθε είδους μετακίνηση, προκαλούν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, κυρίως σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.45 PM | Message # 13
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Δεκαεννιά νεκροί στις αεροπορικές τραγωδίες σε ΗΠΑ και Ιαπωνία
23 Μαρτίου 2009, 10:15

Δεκαεννιά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε δύο αεροπορικά δυστυχήματα που συνέβησαν τα μεσάνυχτα, σε ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Στην Ιαπωνία, ένα μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου ΜD-11 της αμερικανικής εταιρείας Federal Express Corp πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, κοντά στο Τόκυο και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως μεταδίδουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης και οι δύο χειριστές που αποτελούσαν το πλήρωμα του αεροσκάφους είναι νεκροί.

Α: Το σημείο στο οποίο κατέπεσε το μεταγωγικό αεροσκάφος

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο αεροδρόμιο Ναρίτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Η πτήση 80 της FedEX είχε ξεκινήσει από το Γκουανγκζού της Κίνας για την Ιαπωνία.

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Το δυστύχημα συνέβη κατά την διάρκεια της προσγείωσης του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο. Το βίντεο από τις κάμερες του αεροδρομίου που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει το αεροσκάφος να ακουμπά δύο φορές στον διάδρομο προσγείωσης πριν βγει εκτός πορείας και τυλιχτεί στις φλόγες.

Τραγωδία στις ΗΠΑ

Λίγο μετά τις 23:30 - ώρα Ελλάδος- το βράδυ της Κυριακής ένα ακόμη αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ. Ένα μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου Pilatis PC-12 κατέπεσε στην Μοντάνα, δίπλα σε ένα νεκροταφείο, 150 μέτρα μακριά από το αεροδρόμιο της πόλης Μπιουτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί είναι 17 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και παιδιά.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το δυστύχημα συνέβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι αμέσως μετά την πτώση το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Όρβιλ της Καλιφόρνια με προορισμό την πόλη Μπόουζμαν της Μοντάνα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς την πόλη Μπιουτ.

A: Το σημείο από όπου ξεκίνησε το μονοκίνητηριο αεροσκάφος
Β: Ο αρχικός του προορισμός
Γ: Το σημείο όπου κατέπεσε

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους δεν δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πριν την πτώση.

Το μικρό αεροσκάφος, το οποίο είχε κατασκευαστεί το 2001 ανήκε σε εταιρεία που εδρεύει στο Όρεγκον.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.46 PM | Message # 14
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Δεκάδες φάλαινες στις ακτές της Αυστραλίας
23 Μαρτίου 2009, 15:52

Περίπου 80 φάλαινες και δελφίνια έχασαν σήμερα το δρόμο τους και ξεβράστηκαν σε απομονωμένη παραλία της νοτιοδυτικής Αυστραλίας, κοντά στο Περθ. Δυστυχώς, τα συνεργεία διάσωσης κατάφεραν να σώσουν μόνο 17 από αυτές.

Εκατό σχεδόν εθελοντές και διασώστες προσπαθούν τώρα να διατηρήσουν στη ζωή τα μεγάλα θηλαστικά, έως ότου φθάσουν τα κατάλληλα μηχανήματα για να τα οδηγήσουν και πάλι στον ωκεανό.

Από την αρχή του μήνα, περίπου 50 φάλαινες, σε σύνολο 200 που ξεβράστηκαν στη νότια Αυστραλία, διασώθηκαν και οδηγήθηκαν και πάλι στην θάλασσα. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες συνολικά 400 φάλαινες βγήκαν σε ακτές της Αυστραλίας και της Τασμανίας.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.47 PM | Message # 15
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Στην τηλεόραση η κηδεία της Τζέιντ Γκούντι
23 Μαρτίου 2009, 15:40

Σε ζωντανή σύνδεση θα προβληθεί η κηδεία της Βρετανίδας Τζέιντ Γκούντι, της 27χρονης σταρ των ριάλιτι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο μάνατζερ της Γκούντι, Μαξ Κλίφορντ, είπε ότι η τελετή θα είναι το τελευταίο κομμάτι στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τη ζωή της με τίτλο «Παραγωγή Τζέιντ Γκούντι». Σε αυτό θα προβληθεί και ο γάμος της νεαρής, λίγες μέρες πριν, με τον 21χρονο Τζακ Τουίντ, καθώς και η βάφτιση των παιδιών της.

Η 27χρονη «έφυγε» στον ύπνο της, στο σπίτι της στο Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, περιτριγυρισμένη από τον άντρα της και τη μητέρα της.

Η κηδεία, στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Πριν τον ενταφιασμό της θα γίνει περιφορά του φερέτρου της στη γειτονιά όπου έζησε.

Διαβάστε ακόμα:

"Έφυγε" η Τζέιντ Γκούντι, 22 Μαρτίου 2009, 13:33

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.48 PM | Message # 16
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Έριξαν αμμωνία στο πρόσωπο Ρώσου πολιτικού
23 Μαρτίου 2009, 14:01

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Μπορίς Νεμτσόφ, πρώην υπουργός και ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στη Ρωσία, όταν άγνωστοι έριξαν αμμωνία στο πρόσωπό του.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σότσι, όπου θα γίνουν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014, και στην οποία ο Νεμτσόφ έχει θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχεία.

«Καθώς ο Μπορίς Νεμτσόφ πλησίασε το γραφείο του, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου, άγνωστοι του έριξαν στο πρόσωπο αέριο αμμωνία», είπε η εκπρόσωπός του, Όλγα Σορίνα, και συμπλήρωσε ότι τα μάτια του Νεμτσόφ κοκκίνησαν, αλλά κατάφερε να δώσει τη συνέντευξη Τύπου.

«Καλέσαμε την αστυνομία δυο φορές, αλλά δεν ήρθε», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του πρώην υπουργού Ενεργείας επί Μπόρις Γιέλτσιν.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.49 PM | Message # 17
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ιστορική επίσκεψη Γκιουλ στο Ιράκ
23 Μαρτίου 2009, 13:58

Στη Βαγδάτη έφθασε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπνουλάχ Γκιούλ, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσκεψη αρχηγού του τουρκικού κράτους στο Ιράκ τα τελευταία 33 χρόνια.

Ο Γκιουλ, στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη Βαγδάτη, θα συναντηθεί με τον ιρακινό ομόλογό του, τον Κούρδο Τζαλάλ Ταλαμπανί, και με μεγάλο αριθμό σημαντικών αξιωματούχων.

Επίσης, αναμένεται να επισκεφθεί και τον πρωθυπουργό Νούρι αλ-Μάλικι, σύμφωνα με δηλώσεις συνεργάτη του Γκιούλ.

Ο τελευταίος πρόεδρος της Τουρκίας που είχε επισκεφθεί το Ιράκ ήταν ο Φαρί Κοροτούρκ, το 1976. Είχε συναντηθεί τότε με τον πρόεδρο Άχμεντ Χάσαν αλ-Μπακρ, τον προκάτοχο του Σαντάμ Χουσέιν στην ηγεσία του Ιράκ.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.49 PM | Message # 18
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ινδονησία
23 Μαρτίου 2009, 13:47

Αεροσκάφος από την Ινδονησία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σήμερα το πρωί, ύστερα από βλάβη στη μηχανή του.

Το Boeing 737 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπατάμ λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από την πόλη Τάντζουνγκ Πινάνγκ, για την Τζακάρτα, σύμφωνα με αξιωματούχο του αεροδρομίου.

Η βλάβη στην αριστερή μηχανή συνέβη όταν το αεροσκάφος πετούσε στα 2.000 πόδια. Πάντως κανένας από τους 122 επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.50 PM | Message # 19
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ξέχασαν τον Ερμπακάν ... στην τουαλέτα
23 Μαρτίου 2009, 12:45

Γκεστ σταρ στη μεγάλη χθεσινή συγκέντρωση του «Κόμματος της Ευδαιμονίας» των φανατικών ισλαμιστών στη Κωνσταντινούπολη ήταν ο βετεράνος πολιτικός, ηλικίας 83 ετών, Νεσμετίν Ερμπακάν.

Όντως η συγκέντρωση ήταν ογκώδης και κατά πολύ μεγαλύτερη αυτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος του Ντενίζ Μπαϊκάρ. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, ο ηλικιωμένος πια Ερμπακάν επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών με προορισμό την Άγκυρα.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα -και γι' αυτό τον βοήθησαν οι αεροσυνοδοί, διότι αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνησή του.

Το αεροσκάφος έφτασε στην Άγκυρα, προσγειώθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, αλλά ο Νεσμετίν Ερμπακάν ήταν άφαντος.

Η φρουρά του, η οποία δεν είχε πάρει χαμπάρι, έψαχνε απεγνωσμένα τον βετεράνο πολιτικό. Ευτυχώς, κάποιος επιβάτης θυμήθηκε ότι είδε τον Ερμπακάν στην τουαλέτα του αεροσκάφους, όπου και τον ανακάλυψαν να αναμένει υπομονετικά την «απελευθέρωσή» του.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.50 PM | Message # 20
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Έκρηξη ηφαιστείου στην Αλάσκα
23 Μαρτίου 2009, 12:07

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη Άνκορατζ της Αλάσκας εξερράγη το ηφαίστειο Ριντάουντ, από το οποίο βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Σύμφωνα με του γεωλόγους, το ηφαίστειο εξερράγη τρεις φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Όρος Ριντάουτ απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της μεγαλύτερης πόλης της Αλάσκας, με πληθυσμό 279.000 κατοίκους.

«Αυτή είναι μία σχετικά μεγάλη έκρηξη, κοντά σε μεγάλες πόλεις της Αλάσκας», είπε ο γεωλόγος Τζον Πάουερ.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για «βροχή» στάχτης πάνω από αυτές τις περιοχές. Η σεισμική δραστηριότητα ήταν έντονη το τελευταίο διάστημα γύρω από το ηφαίστειο και αναμένεται και άλλη έκρηξη σύντομα.

Η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν πριν 20 χρόνια.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.51 PM | Message # 21
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου προσγείωσης στην Κωνσταντινούπολη
23 Μαρτίου 2009, 10:48

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβαίνοντες ουκρανικού αεροσκάφους, το οποίο βγήκε από το διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk, γλίστρησε η μπροστινή ρόδα του αεροπλάνου τύπου Embraer ERJ-145 με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κανένας, ούτε να προκληθούν ζημιές στο αεροσκάφος.

Αρχικά, είχε μεταδοθεί ότι πρόκειται για ένα ρωσικό αεροσκάφος. Αλλά, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή διευκρίνισε έπειτα, επικαλούμενο πηγές του αεροδρομίου, ότι πρόκειται για ουκρανικό αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε πτήση από το Ντόνετσκ προς την Κωνσταντινούπολη, με 44 επιβάτες και μέλη πληρώματος, της εταιρείας UDN.

Πάντως, άμεσα έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα στην περιοχή για προληπτικούς λόγους.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.52 PM | Message # 22
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί ο νικητής των εκλογών στα Σκόπια
23 Μαρτίου 2009, 10:04

Αν και ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE, Γκιόργκι Ιβάνοφ, προηγείται με διαφορά έναντι των αντιπάλων του στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στα Σκόπια, θα χρειαστεί να γίνει και δεύτερος γύρος, όπου αντίπαλος του Ιβάνοφ θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM), Λιούμπομιρ Φρίτσκοφσκι.

Με καταμετρημένο το 83% των ψήφων, ο Ιβάνοβ συγκεντρώνει ποσοστό 35,33%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Κρατική Εκλογική Επιτροπή. Δεύτερος έρχεται ο Φριτσκόφσκι με 20,12% και τρίτος ο ανεξάρτητος υποψήφιος Λιούμπε Μπόσκοσκι με ποσοστό 15,11%.

Τέταρτος κατατάσσεται ο αρχηγός του νεοϊδρυθέντος αλβανικού κόμματος «Νέα Δημοκρατία», Ίμερ Σελμάνι, με ποσοστό 14,9,7%.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, ο νέος πρόεδρος της χώρας θα εκλεγεί στο δεύτερο γύρο, που θα γίνει στις 5 Απριλίου. Το ποσοστό συμμετοχής στις χθεσινές εκλογές κυμάνθηκε περίπου στο 58%.

Ο Νίκολα Γκρουέφσκι εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα και είπε ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στη μεταρρυθμιστική πολιτική της κυβέρνησής του, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι το κυβερνών κόμμα του κ. Γκρούεφσκι, κατέγραψε καθοδική πορεία.

Παράλληλα, με τις προεδρικές εκλογές, χθες διεξήχθησαν και οι δημοτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.53 PM | Message # 23
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ολοκαίνουριο αυτοκίνητο έναντι... 1500 ευρώ
23 Μαρτίου 2009, 09:25

Το ντεμπούτο του κάνει σήμερα το Nano, το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, του ινδικού ομίλου Tata, η τιμή του οποίου ξεκινά από 1.500 ευρώ.

Η επίσημη παρουσίαση του μικρού οχήματος θα γίνει νωρίς το απόγευμα στην Βομβάη από τον Ρατάν Τάτα, τον πρόεδρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το «επαναστατικό αυτοκίνητο», θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της χώρας τον Απρίλιο, ενώ ατην Ευρώπη θα αρχίσει να διατίθεται από το 2010 – 2011, αλλά στην τιμή των 5.000 ευρώ.

Η Tata στοχεύει βασικά στους χιλιάδες Ινδούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν ακριβότερο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δε θα υλοποιηθεί ο αρχικός στόχος για παραγωγή 250.000 οχημάτων, αλλά η εταιρεία θα μείνει στα 50.000, καθώς υπήρξαν κάποια προβλήματα.

Το Nano, που έχει κινητήρα 624 κυβικών, στην βασική του έκδοση δεν περιλαμβάνει κλιματισμό, υδραυλικό τιμόνι και ηλεκτρικά παράθυρα.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.55 PM | Message # 24
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Πειρατική επίθεση σε ιαπωνικό πλοίο
23 Μαρτίου 2009, 09:10

Επίθεση από πειρατές δέχθηκε ιαπωνικό πλοίο της εταιρείας Mitsui O.S.K Lines, στα ανοιχτά της Σομαλίας, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κανείς από το 18μελές πλήρωμά του.

Το καράβι υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, αλλά κατάφερε να διαφύγει από τους πειρατές που πλησίασαν με δύο πλοιάρια, και να πλεύσει σε ασφαλή ύδατα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ύστερα από την απόφαση της ιαπωνικής κυβέρνησης να στείλει δύο πολεμικά πλοία στον Κόλπο του Άντεν, για να συμμετάσχουν στη διεθνή δύναμη με στόχο την καταπολέμηση της πειρατείας.

Το πλοίο, με σημαία των Νήσων Κέιμαν, μεταφέρει αυτοκίνητα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Κένυα.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.57 PM | Message # 25
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Συγκίνηση στην κηδεία της Νατάσας Ρίτσαρντσον
23 Μαρτίου 2009, 08:50

Το τελευταία αντίο στη Νατάσα Ρίτσαρντσον είπαν συγγενείς και φίλοι, σε μία «κλειστή» τελετή στη Νέα Υόρκη την Κυριακή. Η 45χρονη κηδεύτηκε σε κοιμητήριο κοντά στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της Λίαμ Νίσον και τα δύο τους παιδιά.

Ο Νίσον ήταν ένας από αυτούς που την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, κουβαλώντας το φέρετρο της. Φανερά συντετριμμένος στεκόταν δίπλα στα παιδιά του και στη διάσημη πεθερά του, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να αποχαιρετίσουν τη Ρίτσαρντσον ήταν ο ηθοποιός Ρέι Φάινς, η Ούμα Θέρμαν και ο Τίμοθι Ντάλτον.

Η Νατάσα Ρίτσρντσον πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη από εγκεφαλική αιμορραγία, που υπέστη από ατύχημα ενώ έκανε σκι στο Κεμπέκ.

 
~Warezg3.com-forum~ » warezg3 - Main Board » Ενημέρωση για ολους! » Θέματα απο όλο τον κοσμο!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"