Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lalos, lazos  
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Prince Of Persia (Rip) Collection 1,2,3 + 4
Prince Of Persia (Rip) Collection 1,2,3 + 4
lalosDate: Monday, 2009-03-23, 5.50 PM | Message # 1
Major
Group: Blocked
Messages: 69
Status: Offline
Sands Of Time only 262Mb
Ανάμεσα στις καυτές άμμους της αρχαίας Περσίας κυκλοφορεί ένας θρύλος. Ένας θρύλος από την εποχή που κυριαρχούσε ο πόλεμος και το αίμα σε αυτή τη χώρα.
Είναι η εποχή που ένας νεαρός Πρίγκιπας ανακαλύπτει ένα μαγικό μαχαίρι. Παρασυρόμενος από τις σκοτεινές του δυνάμεις, ο Πρίγκιπας καταλήγει στο να απελευθερώσει άθελά του σκοτεινούς δαίμονες απ’ άκρη σ’ άκρη στο απέραντο βασίλειο του πατέρα του.
Βοηθούμενος από μια νεαρή και ελκυστική Πριγκίπισσα, και τις τρομερές δυνάμεις των Sands Of Time, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους εφιάλτες που απελευθέρωσε στην χώρα του και να δώσει ένα τέλος στην καταστροφή.
Απίστευτα ακροβατικά σε ιλιγγιώδη ύψη και θεαματικές σκηνές μάχης σας περιμένουν σ’ έναν μυθικό τόπο μαγείας.
Εκπληκτικά τοπία και εντυπωσιακά χτίσματα.
Πολλά μυστικά περιμένουν να τα ανακαλύψετε, έχοντας πάντα στο πλευρό σας το εκπληκτικό μαχαίρι που έχει τη δύναμη να σταματάει το χρόνο ή να τον γυρίζει πίσω…

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

        * Operating System: Windows 98 SE/ 2000/ ME/ XP (ONLY)
        * Processor: 800 MHz Pentium III or AMD Athlon
        * Memory: 256 MB of RAM
        * Video Card: 64 MB GeForce 3 or higher, or ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia. (GeForce4 MX not supported)
        * Sound Card: DirectX 9.0 or higher compatible sound card
        * DirectX: Versions 9.0 or higher (included on game disc)
        * Hard Drive Space: 1.5 GB minimum hard drive space
        * Additional Supported Peripherals: ThrustMaster FIRESTORM Dual Analog 3
        * Controls: Windows-compatible keyboard and mouse

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
http://www.youtube.com/watch?v=mlf2xa4u_AQ

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only

Warrior Within only 292MbΟ Πρίγκιπας έχει σταματήσει να είναι παιδί.
Ένας ώριμος μαχητής αποφασισμένος ν’ αλλάξει την μοίρα του έχει πάρει τη θέση του με πολύτιμο σύμμαχο την δύναμη να αλλάζει τη ροή του χρόνου.
Το Dahaka, ένα τέρας-φύλακας της χρονικής συνέχειας, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Prince καθώς ήταν γραμμένο στην μοίρα του να πεθάνει μερικά χρόνια πριν.
Ο Prince, ξεκινάει ένα ταξίδι στο παρελθόν όπου θα προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία των Sands Of Time ώστε να αλλάξει τη μοίρα του αλλά και τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο επεισόδιο.
Με πολύ σκοτεινότερη εμφάνιση και χαρακτήρα ο Prince επιστρέφει με μια τεράστια ποικιλία κινήσεων και τεχνικών με δύο σπαθιά, θεαματικά ακροβατικά που επιτρέπουν στον παίκτη να αυτοσχεδιάσει και να βρει το δικό του στιλ μάχης και ανατρεπτικότατο σενάριο.
Τα γραφικά έχουν υποστεί αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο, προσφέροντας έντονη λεπτομέρεια στις κινήσεις αλλά και στο γύρω περιβάλλον…

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

        * Supported OS: 2000/XP
        * Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz
        * RAM: 256 MB
        * Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)
        * Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card
        * DirectX Version: 9.0c
        * Hard Drive Space: 2Gigs
        * Supported Video Cards at Time of Release
              o NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX)
              o ATI® Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer
              o Laptop models of these cards not supported. These chipsets are the only ones that will run this game.

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
http://www.youtube.com/watch?v=aHqIesG250Q

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only

The Two Thrones only 353Mb
Απελευθέρωσε τα Sands Of Time, ταξίδεψε στην άκρη του κόσμου για να αλλάξει τη μοίρα του και να νικήσει το Dahaka και τώρα επιστρέφει στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα του. Μαζί με την αγαπημένη του Kaileena, βρίσκει ένα βασίλειο ισοπεδωμένο από τον πόλεμο και τα υπολείμματα του στραμμένα εναντίων του.
Ο Πρίγκιπας συλλαμβάνεται και η Kaileena για να τον σώσει θυσιάζεται απελευθερώνοντας έτσι τα Sands Of Time για άλλη μια φορά. Τώρα, κυνηγημένος στους δαιδαλώδεις δρόμους του βασιλείου του, ο Πρίγκιπας ανακαλύπτει πως η μάχες του παρελθόντος έχουν δημιουργήσει έναν άλλο σκοτεινό Πρίγκιπα μέσα του, αδίστακτο και άσπλαχνο, που όσο περνάει ο χρόνος τον καταλαμβάνει όλο και πιο πολύ…
Δυο διαφορετικοί χαρακτήρες κατοικούν στο ίδιο σώμα με τελείως διαφορετική αντίληψη και στιλ μάχης. Το καλό και το κακό παλεύουν στα τρίσβαθα τις ψυχής του Πρίγκιπα, εξωτερικεύοντας πότε τη φωτεινή και πότε τη σκοτεινή πλευρά του.
Εκτελέστε τους αντιπάλους με μια κίνηση είτε από μακριά με το Daggertail, είτε με προσεγμένες κινήσεις πίσω από την πλάτη τους.
Πολεμήστε ολόκληρους στρατούς από εχθρούς χρησιμοποιώντας τις εκπληκτικές δυνάμεις του Πρίγκιπα ή τα Sands Of Time που σας επιτρέπουν με νέες, θεαματικές κινήσεις να παγώνετε το χρόνο για τους αντιπάλους και να κινήστε με μεγάλη ταχύτητα ανάμεσά τους κατατροπώνοντάς τους.
Τα Sands Of Time έχουν εξελιχθεί μαζί με τον Πρίγκιπα και τώρα στη διάθεσή σας υπάρχουν νέες κινήσεις και Combo που θα πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε προς όφελός σας.
Νέο Περιβάλλον. Ξεχάστε τα τεράστια αδειανά παλάτια. Τώρα η μάχη, τα τρελά ακροβατικά και οι γρίφοι εκτυλίσσονται στους δαιδαλώδεις δρόμους του αχανούς βασιλείου του Πρίγκιπα, όπου κάθε ταράτσα, μπαλκόνι και σκοτεινό δρομάκι μπορεί να γίνει πεδίο μάχης ή σιωπηλός μάρτυρας στυγνών δολοφονιών, αποκεφαλισμών και πισώπλατων μαχαιριών.
Απαιτήσεις

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

        * Windows 2000/XP Only
        * DirectX 9.0c
        * 1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
        * 256 MB RAM
        * NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher
        * DirectX 8.0 compatible sound device
        * 1.0 GB hard drive space for minimum installation
        * Windows-compatible mouse required

Supported Video Cards at Time of Release

        * ATI 7500/8500/9000/X series
        * NVIDIA GeForce 3/4/FX/6/7 series (GeForce 4 MX not supported)

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
http://www.youtube.com/watch?v=eHFEmupe1uY

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only

Extra's

Code
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Για να μην εχετε bugs και crushes στα games, κατεβαστε τα παρακατω!!!

vcredist_x86:
http://rapidshare.com/files/168702428/vcredist_x86.rar.html

Dot Net 3,5
http://www.microsoft.com/downloa....lang=el

AGEIA PhysX Driver 8.09.04
http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html

Prince Of Persia 4 (Rip) only 3,26GbΤο πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουργιας τριλογίας της σειράς Prince of Persia ήρθε για να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία δράσης που θα σας συναρπάσει με τις καινοτομίες και τη φρεσκάδα που προσφέρει.
Σε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας ο Prince of Persia βρίσκεται στη μέση της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις πρωταρχικές δυνάμεις του καλού και του κακού, τον θεό του Φωτός, Ormazd και τον αδερφό του Ahriman, τον θεό του Σκότους. Κατα τη διάρκεια της μάχης, το μυθικό Δέντρο της Ζωής καταστρέφεται και μια σκοτεινή ύλη εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο απειλώντας να τον τυλίξει στο αιώνιο σκοτάδι.
Ο ήρωας του παιχνιδιού καλείται να αντιμετωπίσει τον θεό του Σκότους και τους τρομακτικούς του πολεμιστές ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια μυστηριώδη πρωταγωνίστρια προικισμένη με μαγικές δυνάμεις την Elika. Μαζί οι δύο χαρακτήρες ξεκινούν μια ηρωική αποστολή με σκοπό να θεραπεύσουν την γή απο την κατατροφή και να επαναφέρουν την ειρήνη στον κόσμο τους.
Επιχειρώντας να προσφέρουν μια πιο κλασική εμπειρία δράσης, οι δημιουργοί του νέου Prince of Persia έδωσαν μεγάλη έμφαση στο adventuring. Κάθε επίπεδο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των δύο ηρώων και να τεστάρει τις ικανότητες των παικτών οι οποίο καλούνται να εκτελέσουν αμέτρητες ακροβατικές ενέργειες και εναέριους συνδυασμούς για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βρίσκουν στο δρόμο τους.
Η Elika κινείται με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης το οποίο της επιτρέπει να επεμβαίνει δυναμικά στο παιχνίδι σας εφόσον εσείς της το επιτρέπετε ενώ και οι εχθροί που θα συναντήσετε κινούνται ανάλογα με τις συνθήκες της μάχης και προσαρμόζονται στις κινήσεις που εκτελείτε χαρίζοντας μια πιο ρευστή και ευμετάβλητη ουσία σε κάθε μία απο τις αναμετρήσεις σας.
Χρησιμοποιώντας το θρυλικό σπαθί του Prince σκοπός σας είναι να συνδυάσετε με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο τις δεκάδες επιθετικές κινήσεις του συνθέτοντας τα combo που θεωρείτε οτι ταιριάζουν στο τρόπο που παίζετε. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η Elika ανακαλύπτει τις δυνατότητές της και προσφέρει νέα στοιχεία στις αναμετρήσεις σας με τις δυνάμεις του Ahriman βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε μαζί νέα εναέρια combo.
Αυτό που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας με την πρώτη ματιά είναι σίγουρα η αισθητική του παιχνιδιού. Συνδυάζοντας αρμονικά τις κλασικές εικονογραφήσεις με τον μοντέρνο σχεδιασμό, το Prince of Persia διατηρεί αναλλοίωτη την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της πολυεπιτυχημένης σειράς ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση πως αντικρίζετε έναν πίνακα ζωγραφικής σε κίνηση.
Με την βοήθεια της ξεχωριστής και καινοτόμου αυτής τεχνικής θα δείτε να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας ένας μαγευτικός κόσμος Περσικής αρχιτεκτονικής, ερημωμένων βασιλείων και επικίνδυνων ηφαιστειογενών ανοιγμάτων η μή γραμμική δομή του οποίου σας επιτρέπει να επιλέξετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε επηρεάζοντας την κατάληξη του παιχνιδιού.
Συνολικά, η καθηλωτική αφήγηση και η σαγηνευτική ιστορία του παιχνιδού σε συνδυασμό με την μοναδική αισθητική και τις εκρηκτικές μάχες που αυτό προσφέρει συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς κερδίζοντας παράλληλα και νέους φίλους. Με λίγα λόγια το νέο Prince of Persia δεν πρέπει να λείπει απο τη συλλογή σας!

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

Supported OS: Windows XP/Windows Vista
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

* Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
gameplay

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only


Για να δείτε τα Link πατήστε μια απάντηση

όπου ζητάει pass βάζετε: lalos

Ξέχνα όσο μπορείς το χτες.Ζήσε το σήμερα κ το αύριο
για να μην χάσεις τον εαυτό σου & γίνεις χτες!

 
lazosDate: Tuesday, 2009-03-24, 2.24 PM | Message # 2
Global Moderator of Warezg3
Group: Blocked
Messages: 82
Status: Offline
gamo!!!!! Thanks

Super Moderator
PSP Owner 5.50 Firmware
Warezg3

 
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Prince Of Persia (Rip) Collection 1,2,3 + 4
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"