Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lalos, lazos  
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Dead Space (Rip) only 3,125Gb
Dead Space (Rip) only 3,125Gb
lalosDate: Sunday, 2009-03-22, 1.24 AM | Message # 1
Major
Group: Blocked
Messages: 69
Status: Offline




Το παιχνίδι σας βάζει στον ρόλο του Isaac Clarke, ενός μηχανικού που πήγε να επιδιορθώσει το χαλασμένο επικοινωνιακό σύστημα ενός διαστημοπλοίου εξόρυξης και τελικά έμεινε ο μόνος επιζών μιας εξωγήινης επιδρομής.
Η κάμερα του παιχνιδιού βρίσκεται πάνω από τον ώμο του πρωταγωνιστή, όπως και στο Resident Evil 4, όμως οι πληροφορίες για τα αντικείμενα δεν υπάρχουν στην οθόνη αλλά προβάλλονται με ολογράμματα πάνω στα όπλα και την πανοπλία του Isaac.
Τα όπλα του παιχνιδιού είναι αυτά ενός μηχανικού και όχι ενός στρατιώτη, και συνήθως είναι αυτοσχέδια, συμπεριλαμβανομένων μιας συλλογής από κόφτες, στοιχειώδη ενεργειακά όπλα και ενεργειακές ασπίδες. Αν αυτό σας κάνει να πιστεύεται ότι οι μάχες θα είναι βαρετές ή υπερβολικά μονότονες, κάνετε μεγάλο λάθος.
Οι μάχες με τους εξωγήινους μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα πολύπλοκες, ειδικά όταν δεν πεθαίνουν μετά από κάποιον αριθμό χτυπημάτων που τους έχετε προκαλέσει. Αυτό που θα διαπιστώσετε γρήγορα είναι ότι αναλόγως του πως τους τραυματίζεται, οι εξωγήινοι υιοθετούν διαφορετικές στάσεις και τακτικές, ενώ ακόμα μπορούν να βγάλουν νέα άκρα και να γεννήσουν κατά την διάρκεια της μάχης. Συνεπώς, για να τους νικήσετε θα πρέπει να τους διαμελίσετε μεθοδικά, ώστε να βρείτε την κατάλληλη στρατηγική διαμελισμού, το οποίο δεν είναι για όσους έχουν αδύναμη καρδιά! Το παιχνίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις ακόμα, οι οποίες δεν γίνεται να αποκαλυφθούν, και είναι βέβαιο ότι θα εκτινάξουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Το Dead Space απευθύνεται στους οπαδούς των παιχνιδιών τρόμου και σίγουρα προσφέρει πολλά νέα στοιχεία στο είδος για να σας κάνει να το αποκτήσετε!

Απαιτήσεις

Code
Minimum:

Windows XP SP2 or Vista
Intel Pentium 4 2.8GHz or equivalent
1GB RAM for XP, 2GB for Vista
7GB hard drive space
256MB video card w/ SM 3.0 (nVidia GeForce 6800/ ATI Radeon X1600 Pro)
DirectX 9.0c sound card

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
Gameplay Video

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only


Για να δείτε τα Link πατήστε μια απάντηση

όπου ζητάει pass βάζετε: lalos

Ξέχνα όσο μπορείς το χτες.Ζήσε το σήμερα κ το αύριο
για να μην χάσεις τον εαυτό σου & γίνεις χτες!

 
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Dead Space (Rip) only 3,125Gb
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"