Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » Direct Download - Μουσική » Ελληνικες Συλλογές » ====>Πως να κανω ενα upload<====
====>Πως να κανω ενα upload<====
minas_Date: Sunday, 2009-02-08, 9.32 PM | Message # 1
global administator
Group: Blocked
Messages: 606
Status: Offline
1.Πριν ανεβάσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ήδη στο forum.Όλα τα διπλά θέματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

2.Στον τίτλο τον θεμάτων πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το όνομα του καλλιτέχνη και ο τίτλος του cd, ευανάγνωστα, χωρίς ορθογραφικά λάθη, στα ελληνικά όπου πρέπει και στα αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα πάλι όπου πρέπει, όχι κολλημένα, με τα απαραίτητα κενά μεταξύ των λέξεων για να γίνεται εύκολα η αναζήτηση. Προαιρετικά μπορείτε να βάζετε και έτος κυκλοφοριας. Μην βάζετε στις ονομασίες λέξεις όπως «Νέο CD», «New» κλπ.

3.Τα τραγούδια ή τα album, θα πρέπει να τοποθετούνται στις σωστές κατηγορίες, π.χ. ελληνικά ή ξένα, promo ή album ή cd singles.

4.Οποσδήποτε πρέπει να αναγράφονται τα tracklists προς διευκόλυνση αυτών που κατεβάζουν το υλικό σας.

5.Ελλειπή θέματα, όπως θέματα με μόνο links και τίποτα άλλο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση

6.Τα links που θα βάλετε ΔΕΝ πρέπει να περιέχουν ιούς (!!!) και διαφημίσεις άλλων forum ή blogs κλπ. Προσπάθεια διαφήμισης άλλων site απαγορεύεται. Θέματα με διαφήμιση θα διαγράφονται αμέσως, ενώ ο uploader κινδυνεύει με ban από το forum.

7.Μην ξεχνάτε ότι απαγορεύονται τα live links. Χρησιμοποιείτε πάντα τα code tags.

8.Στο password μπορείτε να βάζετε ότι επιθυμείτε αρκεί να μην παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας του forum, ή το www.greek-chater.com για ομοιομορφία. Το password, δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλό είναι να υπάρχει.

9.Δεν ποστάρουμε αιτήματα (requests), στα download sections. Οποιαδήποτε threads ή posts σε λάθος section, θα διαγράφονται αμέσως. Υπάρχει ειδικό section για requests.

10.Άτομα που κατεβάζουν το υλικό άλλων μελών και το ξανανεβάζουν σαν δικό τους με σκοπό το κέρδος βαθμών σε διάφορους servers, επίσης κινδυνεύουν με απομάκρυνση από το forum, ενώ τα θέματα τους θα διαγράφονται.

Αν δεν γνωρίζετε πως δουλεύει το forum τότε διαβάστε και βεβαιωθείτε πως έχετε κατανοήσει τους κανόνες λειτουργιάς του.
# Για οποιεσδήποτε απορίες επικοινωνήστε με κάποιον από το team του forum ή τον Moderator του section, προκειμένου σας δώσουμε περισσότερες διευκρινίσεις σε τυχών απορίες σας.


 
dimitraDate: Saturday, 2009-02-28, 3.45 PM | Message # 2
Sergeant
Group: member
Messages: 39
Status: Offline
Πώς κάνουμε Upload στο Rapidshare

Upload και Rapidshare

Το Rapidshare προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους για να κάνουμε UPLOAD.Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε πληρωμένο λογαριασμό,ακόμα και οι FREE μπορούν να προσφέρουν βοήθεια.Το rapid αλλαξε και πάλι τους κανόνες για τους free user.Κάθε αρχείο μπορεί να κατέβει μονάχα 10 φορές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δημιουργήσετε ενα collectors Account .

1ος τρόπος - Μέσα από την σελίδα του Rapid

Αφορά τους Free users που κάνουν πρώτη φορά UPLOAD.
Βρισκόμαστε στην κεντρική σελίδα του RAPIDSHARE.Πατάμε αναζήτηση,επιλέγουμε το αρχειο που θέλουμε και στη συνέχεια πατάμε το κουμπί UPLOAD.


Αυτό ήταν!Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα παραπάνω απλά περιμένουμε.
Προσοχή!Με το πρώτο upload που κάνουμε, το Rapidshare μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε collectors account.Δεν έχει σχέση με το Download.Σας προτείνω να το κάνετε γιατί :

* Είναι τζάμπα
* έχετε αποθηκευμένα όλα σας τα Uploads,τα οποία παραμένουν ενεργά για 90 μερες
* Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα του Rapishare για μαζικό Upload
* Και το βασικότερο κερδίζετε πόντους και όταν φτάσουν τους 10.000 τους εξαργυρώνετε για ένα PREMIUM λογαριασμό.

2ος τρόπος - RapidUploader

Αφορά τους κατόχους Collectors Και Premium Λογαριασμών
Στην κεντρική σελίδα του rapidshare ,πάμε Rapidtools και πατάμε το RapidUploader

Κατεβάζουμε το πρόγραμμα και το τρέχουμε.Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εγκατάσταση.Την πρώτη φορά μεταφερόμαστε στην καρτέλα settings και βάζουμε τα στοιχεία μας.Επιλέγουμε premium ή collectors account.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στην καρτέλα UPLOAD και πατάμε ADD για να προσθέσουμε όσα αρχεία θέλουμε.

Το upload αρχίζει αυτόματα.Μόλις τελειώσουμε πατάμε το κουμπί LINKS και μετά δεξί κλικ για να αντιγράψουμε ότι έχουμε κάνει UPLOAD.Εννοείται οτι τα links μπορούμε να τα δούμε και μέσα από την σελίδα του RAPID κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό μας.

3ος τρόπος - Rapid Manager

Αφορά τους κατόχους Collectors Και Premium Λογαριασμών.Προσωπικά πιστεύω οτι είναι ο παράδεισος των Premium.Γιατί το λέω αυτό;Καταρχάς,'όπως λέει και ο τίτλος πρόκειται για Manager,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για UPLOAD αλλά και για DOWNLOAD.Το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι επιτρέπει το RESUME.Εμείς οι uploaders πολλές φορές έχουμε χάσει αρχεία στο 99%.Με αυτό εδώ το πρόγραμμα και να το κλείσουμε συνεχίζει εκεί που είχαμε σταματήσει.
Πάμε πάλι rapidtools -> Rapid Manager.

Κατεβάζουμε το πρόγραμμα.Προσοχή για να δουλέψει πρέπει να έχουμε κάνει πρώτα εγκατάσταση το NET 2.0 FRAMEWORK της Microsoft.

Code
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

Η διαφορά από το Rapid uploader είναι οτι οι premium βάζουν τα στοιχεία τους στην καρτέλα Account/configuration ,μια φορά όπως και πριν,ενώ οι collectors τα συμπληρώνουν όταν κάνουν προσθήκη αρχείων.
Premium

Collectors

Τέλος σημαντικό να αναφερθεί η επιλογή που υπάρχει για παραπάνω από ένα Upload ταυτόχρονα και η ικανότητα που υπάρχει να αποθηκεύσουμε περισσότερα απο εναν λογαριασμούς Premium.Κάθε φορά που επιλέγουμε αρχεία,διαλέγουμε και τον λογαριασμό που θα κάνουμε Upload.

Ελπίζουμε να σας βοήθησαμε,και είμαστε εδώ για τυχόν απορίες σας .....το team του warezg3


 
~Warezg3.com-forum~ » Direct Download - Μουσική » Ελληνικες Συλλογές » ====>Πως να κανω ενα upload<====
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"