Συστατικά
-Μία κούπα ζάχαρη.
-Μία κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
-Τέσσερα αύγα .
-Δύο πακέτα κουβερτούρα.
-Ένα πακέτο βιτάμ.
-Ένα σφηνάκι κονιάκ.
Οδηγίες
-Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα σε σιγανή φωτιά.
-Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-Μόλις λιώσει η κουβερτούρα προσθέτουμε και το κονιάκ. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στα αυγά ανακατεύωντας στο μίξερ με προσοχή να μην μας ψηθούν τα αυγά.
-Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύωντας με ένα κουτάλι.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ατομικά φορμάκια και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 με 14 λεπτά αφού τον έχουμε προθερμάνει λίγο.
Άν θέλετε να φτιάξετε μικρά φορμάκια, διατηρούνται στο ψυγείο 1 εβδομάδα, και απλά τα ψήνετε όταν τα χρειάζεστε...
Επίσης, βγάλτε το αμέσως από τον φούρνο μόλις είναι έτοιμο, γιατί αλλιώς θα στεγνώσει μέσα. Είναι υπέροχο με παγωτό βανίλια σοκολάτα.