ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΥΛΙΚΑ
600 γρ. σνίτσελ κοτόπουλο ή γαλοπούλα
100 γρ ζαμπόν σε φέτες
Γραβιέρα σε φέτες του τοστ
2 κουταλιές αλεύρι
40 γρ βούτυρο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατο-πιπερώνουμε τα σνίτσελ και βάζουμε σε κάθε ένα μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα γραβιέρα . Τα τυλίγουμε και τα στερεώνουνε με μια οδοντογλυφίδα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε με βούτυρο.
Καλή επιτυχία
madata.gr