ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΥΛΙΚΑ
• 200 - 250 γρ. στήθος κοτόπουλου σε κύβους
• 2 μεσαίες τομάτες σε κύβους
• 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
• 2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
• 1 μελιτζάνα σε κύβους
• 100 γρ. κίτρινο τυρί (που λιώνει) σε κύβους
• 2 κτσ ξίδι
• 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
• αλατοπίπερο
• 1 κτσ κοφτή πάπρικα γλυκιά
• λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μπορούμε να τσιγαρίσουμε το κρέας, αλλά, επειδή δεν είναι απαραίτητο, ξεκινάμε με το ξίδι και το κρασί στα οποία ρίχνουμε το κοτόπουλο και αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά πλην τυριού. Μόλις γίνει το κρέας και τα υγρά έχουν εξατμισθεί, προσθέτουμε το τυρί και σερβίρουμε με ζυμαρικό, ρύζι ή βραστή πατάτα. Αν το κρέας δεν είναι απαραίτητο να τσιγαριστεί, έχουμε περισσότερη γεύση με τις μελιτζάνες ροδισμένες που προσθέτουμε προς το τέλος. Την τηγανιά αυτή μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ως γέμιση για λαχανικά, τα οποία θα σιγοβράσουμε σε κατσαρόλα με νερό, λάδι και αλατοπίπερο.
Καλή επιτυχία
madata.gr