Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » warezg3 - Main Board » Ενημέρωση για ολους! » Θέματα απο ελλάδα
Θέματα απο ελλάδα
minas_Date: Wednesday, 2009-02-11, 7.34 PM | Message # 1
global administator
Group: Blocked
Messages: 606
Status: Offline
εδώ γράφουμε ενημερώσεις απο την ελλάδα!

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.45 PM | Message # 2
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού
13 Φεβρουαρίου 2009, 21:21

Σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν το απόγευμα 25 περίπου άτομα.

Οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ στο σύνδεσμο της οδού Μεγαλουπόλεως 66 στον Άγιο Δημήτριο, προκαλώντας ζημιές στο εξωτερικό του κτιρίου.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν μέσα στα γραφεία του συνδέσμου, παρέμειναν εντός του κτιρίου καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Φεύγοντας, οι νεαροί προκάλεσαν ζημιές και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.47 PM | Message # 3
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Tαλαιπωρία για τους επιβάτες ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ
14 Φεβρουαρίου 2009, 09:12

Διακόπτεται από σήμερα και για έξι μήνες, η κυκλοφορία των συρμών του ΜΕΤΡΟ στο τμήμα Εθνική Άμυνα – Αεροδρόμιο, λόγω εργασιών για την κατασκευή του σταθμού στην Αγία Παρασκευή.

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές Χ5 και Χ6, οι οποίες θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Εθνική Άμυνα - Δουκίσσης Πλακεντίας.

Χωρίς Ηλεκτρικό το Σαββατοκύριακο

Στο μεταξύ, δε θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος στο τμήμα Ταύρος - Ομόνοια, λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τα λεωφορεία 010 και 011.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, οι συρμοί του ηλεκτρικού θα περνάνε, αλλά δε θα κάνουν στάση στο Θησείο.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.48 PM | Message # 4
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Της έκοψε τα δάχτυλα η μηχανή του κιμά
14 Φεβρουαρίου 2009, 08:50

Τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού της «έχασε» μια 42χρονη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε κρεοπωλείο στο Νέο Σιδηροχώριο του Νομού Ροδόπης. Για άγνωστους λόγους η μηχανή του κιμά ενεργοποιήθηκε και έκοψε τα τέσσερα δάχτυλα της άτυχης γυναίκας, την ώρα που προσπαθούσε να την καθαρίσει.

Το συμβάν είδε η 19χρονη κόρη της γυναίκας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κομοτηνής.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού της, κρίθηκε επιτακτική η διακομιδή της στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για την επικόλληση των δακτύλων της.

 
johnyDate: Saturday, 2009-02-14, 2.50 PM | Message # 5
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Μια νεκρή γυναίκα ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στο Πικέρμι. Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 03:25 τα ξημερώματα, στο 17ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, συγκρούστηκαν τρία οχήματα.

Σον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άτομα προσωπικό. Οι πυροσβέστες όμως απλώς απεγκλώβισαν, νεκρή, την οδηγό ενός από τα οχήματα.

Τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας παραμένουν ακόμη άγνωστα.

 
kwstasDate: Sunday, 2009-02-22, 4.31 PM | Message # 6
Admin
Group: Blocked
Messages: 207
Status: Offline
22/02/09

Ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, λόγω εργασιών συντήρησης, είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας «Γέφυρα ΑΕ» οι διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν από τις οκτώ το πρωί (08:00) έως τις τέσσερις το απόγευμα (16:00), ενώ ο χρόνος αναμονής, κατά τη διάρκεια κάθε διακοπής, υπολογίζεται από 5 έως 8 λεπτά.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα μετατεθούν για την ερχόμενη εβδομάδα.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.27 PM | Message # 7
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ανήλικοι οι διαρρήκτες του Επαρχείου Λαγκαδά
11 Μαρτίου 2009, 14:38

Πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρείς ανήλικοι, ήταν οι «ποντικοί» που διέρρηξαν το Επαρχείο Λαγκαδά το πρωί της Δευτέρας.

Αρχικά οι τρεις ανήλικοι, ηλικίας 14, 15 και 16 ετών, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά, όπου ομολόγησαν ότι αυτοί ήταν οι δράστες και υπέδειξαν το χώρο όπου είχαν κρύψει τα κλοπιμαία.

Κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας προέκυψαν στοιχεία για συμμετοχή στην διάρρηξη και δύο ενηλίκων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Για τους πέντε συλληφθέντες σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.28 PM | Message # 8
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Πάτρα σχεδόν καθημερινά, μόνο που αντί για συνηθισμένους πελάτες ο ταξιτζής μετέφερε στην πρωτεύουσα της Αχαϊας αλλοδαπές γυναίκες, στις οποίες είχε κλείσει ερωτικά ραντεβού με εκλεκτούς Πατρινούς.

Το τελευταίο ραντεβού που έκλεισε ο ταξιτζής - μαστροπός προέβλεπε τη μεταφορά μιας νεαρής Ρωσίδας σε ξενοδοχείο της Πάτρας. «Πελάτης» όμως ήταν ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, που συνέλαβε τον οδηγό όταν εκείνος παρέλαβε μέρος των χρημάτων που είχε συμφωνήσει με την κοπέλα.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ασφάλειας Πατρών, η δράση του ταξιτζή ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες και δεκάδες αλλοδαπά κορίτσια εργάζονταν για λογαριασμό του, αποδίδοντας κάθε φορά το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο στον... δραστήριο οδηγό.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.29 PM | Message # 9
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Kλειστή και σήμερα η Ακρόπολη παρά τις δεσμεύσεις
11 Μαρτίου 2009, 14:23

Στον αποκλεισμό του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης προχώρησαν και σήμερα οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας των συμβασιούχων με το γενικό γραμματέα του υπουργείου, αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατή καθώς οι συμβασιούχοι δεν αποδέχτηκαν τον όρο να ανοίξουν το μνημείο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι πρόκειται για μειοψηφία των συμβασιούχων που προσποιείται ότι δεν άκουσε την δέσμευση του υπουργείου για ρύθμιση του ζητήματος της καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Τέλος, κατηγορεί τα άτομα αυτά ότι αγνοούν το τεράστιο εθνικό κόστος της κατάληψης του Ιερού Βράχου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν κομματικές σκοπιμότητες.

Οι συμβασιούχοι του ΥΠΠΟ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες και διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων και την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο κ. Σαμαράς είπε πως το θέμα των δεδουλευμένων θα επιλυθεί με τροπολογία, που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Bουλή.

Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στο Υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η πρωτοβουλία Σαμαρά οδηγεί στη λύση του προβλήματος και δεν συντρέχει πλέον λόγος παρεμπόδισης της λειτουργίας της Ακρόπολης

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.31 PM | Message # 10
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Νέα υπόθεση «Τσενάι» στη Χαλκιδική
11 Μαρτίου 2009, 11:30

Νέο κρούσμα ρατσισμού κατά 12χρονου Αλβανού μαθητή σημειώθηκε με αφορμή τον ορισμό του ως σημαιοφόρου του δημοτικού σχολείου Καλυβών Χαλκιδικής, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Οι γονείς αντέδρασαν απειλώντας να μην παρελάσουν τα παιδιά τους, σε περίπτωση που δοθεί η σημαία σε αλλοδαπό.

Όπως με την υπόθεση Τσενάι, οκτώ χρόνια πριν, ο εν λόγω 12χρονος αλλοδαπός μαθητής είναι αριστούχος και σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας είναι αυτός που θα πρέπει να κρατήσει τη σημαία, ανεξαρτήτως υπηκοότητας.

Οι γονείς δεν το δέχτηκαν και δικαιολόγησαν τη στάση τους αυτή ως «προσπάθεια να προστατέψουμε τα σύμβολά μας ανώτερο των οποίων είναι η Σημαία μας». Αντιπρότειναν δε να παρελάσει ο αλλοδαπός μαθητής κρατώντας το λάβαρο του σχολείου.

Χθες συγκλήθηκε γενική συνέλευση παρουσία του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, κ. Αστέριου Κρίτογλου, του συλλόγου διδασκόντων, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, όπου έγινε προσπάθεια να καμφθούν οι αντιρρήσεις των εκπροσώπων των γονιών.

«Ο μαθητής θα παρελάσει. Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος» υποστήριξε o διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, κ. Αστέριος Κρίτογλου.Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Οδυσσέας Τσενάι είναι φοιτητής πλέον σε Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

 
johnyDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.33 PM | Message # 11
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Αποσύρθηκε επικίνδυνο παιχνίδι
10 Μαρτίου 2009, 17:38

Επικίνδυνο κρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή το παιδικό παιχνίδι «σάκος μποξ boxing game».

Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψε ότι το παιχνίδι, το οποίο είναι κινεζικής προέλευσης και το εισήγαγε η εταιρεία «ΖΑΧΑΡΙΑΣ A.E.», δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ασφαλείας. Συγκεκριμένα, το κουμπάκι του παιχνιδιού αποσπάται με δύναμη 3Ν από το σάκο του μποξ, ενώ το παιχνίδι δεν φέρει στην Ελληνική γλώσσα, την προειδοποιητική ένδειξη: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των τριών ετών, διότι περιέχει μικρά κομμάτια που μπορεί να καταποθούν».

Επίσης, στη συσκευασία του ή στο συνοδευτικό φυλλάδιο δεν φέρει την σήμανση CE καθώς και το όνομα ή την εμπορική ονομασία, ή το σήμα και τη διεύθυνση του κατασκευαστή ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του ή εισαγωγέα.

Το παιχνίδι αποσύρθηκε και στον εισαγωγέα επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000,00 ευρώ.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.28 PM | Message # 12
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
"Γιατί έδειρα τον αστυνομικό"
23 Μαρτίου 2009, 12:26

Αναστασία Σταματιάδου

Ο Θανάσης Κατσούλας, ο "πρωταγωνιστής" του επεισοδίου με τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στον Αστακό, δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του περιστατικού από αυτή, την οποία έδωσε στην κατάθεσή του ο αρχιφύλακας.

Όπως θα τον ακούσετε να αναφέρει αποκλειστικά στη zougla.gr, η επίμαχη τσάντα δεν είχε χαθεί αλλά περιείχε μέσα ναρκωτικά, τα οποία η ιδιοκτήτρια της τον πλησίασε και του ζήτησε να τα...προωθήσει στην αγορά.

Όταν έφτασε ο αστυνομικός παρόλο που προσπάθησε να εξηγήσει στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ τι είχε συμβεί, εκείνος του επιτέθηκε, έχοντας στο χέρι του το όπλο και πυροβολώντας αδιακρίτως.

Παραδέχεται ότι τον ξυλοκόπησε, βρισκόμενος όμως σε κατάσταση άμυνας και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά.

Καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο αρχιφύλακας πυροβολούσε χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν προέβη σε διαδικασία σύλληψης, όπως έπρεπε.

Αναρωτιέται, επίσης, πώς ο αστυνομικός, ενώ ήταν βαριά χτυπημένος, ανέβηκε πάνω στη μηχανή και έφυγε.

Όπως υποστηρίζει στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr, αμέσως μόλις βγήκε από το bar πήρε τον πρώην διοικητή Αστακού, κύριο Γώγο, του εξήγησε τα γεγονότα και εκείνος τον προέτρεψε, όπως ήταν φυσικό, να παραδοθεί.

Επίσης, κάνει αναφορά και στην σύλληψή του το 1999 για κατοχή δενδρυλλίων χασίς. Το 2004 φυλακίστηκε για 9 μήνες και από τότε δεν ανακατεύτηκε ξανά, όπως λέει, με ναρκωτικά.

Τέλος, ο Θανάσης Κατσούλας κάνει μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία αποκλειστικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Όπως θα τον ακούσετε να λέει, πολλοί «βαθμοφόροι» αστυνομικοί τον προσέγγισαν, όταν βγήκε από τη φυλακή, και του πρότειναν να καλλιεργήσει για λογαριασμό τους 5.000 δενδρύλλια χασίς!

Τον Οκτώβρη, του είπαν, που αυτά θα είναι έτοιμα, θα τους τα παρέδιδε και θα κρατούσε 3-4 για λογαριασμό του.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.29 PM | Message # 13
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Διέρρηξαν το σπίτι του ενώ κοιμόταν, πήραν τα κλειδιά και του έκλεψαν το αυτοκίνητο
23 Μαρτίου 2009, 15:20

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Ναύπλιο, όταν ξύπνησε και είδε την πόρτα του σπιτιού του παραβιασμένη και το αυτοκίνητό του να λείπει.

Άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο δωμάτιό του και αφαίρεσαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, μικρό χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια οι δράστες πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.30 PM | Message # 14
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό της Aspis Bank στο Καλαμάκι
23 Μαρτίου 2009, 14:25

Η οργάνωση «Αναρχική Πρόσκρουση Κομμάντο Ζύλ Μπονό» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση κατά της Aspis Bank στο Καλαμάκι, που έγινε τα ξημερώματα.

Με επιστολή της, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, η οργάνωση αφιερώνει την επίθεση «στα “τσακάλια” της Scotland Yard» και στον Γιώργο Βούτση- Βογιατζή ο οποίος δικάζεται στη 1/04/09 για την ένοπλη ληστεία που διέπραξε στην Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη.

Το κείμενο της οργάνωσης

«Αυτός που δεν ιδιοποιείται την συνειδητή επίθεση σαν αξία υποθάλπει συνειδητά την υποδούλωση και την εξαθλίωσή του.

Ξημερώματα Δευτέρας 23 Μαρτίου επανήλθαμε ορκισμένοι για νέα επίθεση με όπλο μας για μια ακόμα φορά την φωτιά και τα εύφλεκτα υλικά. Προκαλώντας ανοιχτά το ιδιώνυμο και τους καινούριους νόμους περί ¨κουκούλας¨ φορέσαμε ξανά τα καταδρομικά μας full face και προχωρήσαμε στον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Aspis Bank επί της συμβολής των οδών Λ. Ποσειδώνος και Μεγίστης στο Καλαμάκι.

Κάποιοι πιστεύουν πως η επίθεση δεν οδηγεί πουθενά. Για εμάς η επίθεση, σε ότι μας καταπιέζει είναι το ελάχιστο χρέος μας. Όποιος δεν αντιδρά αποχαυνώνεται μπροστά στην T.V., όποιος δεν ορθώνει περήφανος το ανάστημά του υποκλίνεται υποτακτικά μπροστά στον κάθε εξουσιαστή, όποιος δεν επιτίθεται αποδέχεται την κανονικότητα, την υποτέλεια του και τους όρους τούτου του κόσμου που του επιβάλουν. Τα ψεύτικα χαμόγελα, οι υποσχέσεις, τα υποκριτικά συναισθήματα και τα αηδιαστικά χαρωπά ρομαντικά λόγια είναι ακόμα μια αυταπάτη της προσκυνημένης – παστρικής κοινωνίας. Ο κόσμος δεν κερδήθηκε και δεν πρόκειται να κερδηθεί με προσευχές. Η εκπλήρωση της επιθετικής – εξεγερτικής υποχρέωσης είναι η υπέρτατη αξία για όσους αποζητούν την ουτοπία της αχαρτογράφητης ελευθερίας.

Μιας ελευθερίας που ονειρεύτηκε και ο σύντροφος μας Γιώργος Βούτσης – Βογιατζής ο οποίος δικάζεται στη 1/04/09 για την ένοπλη ληστεία που διέπραξε στην Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη. Κάποιοι λησμονούν πως όσες δίκες και να στήσουν, όσα ιδιώνυμα και να εφεύρουν, όσους νόμους και να ξεθάψουν από τα συρτάρια, όσους γελοίους cowboys με παπάκια και να κουρδίσουν δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακόψουν την χίμαιρα που διακατέχει το μυαλό του κάθε ελεύθερου ατόμου.

Τέλος, αποστέλλουμε ¨θερμό¨ χαιρετισμό στα ¨τσακάλια¨ της Scotland Yard.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ – ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Αναρχική Πρόσκρουση

Κομμάντο Ζύλ Μπονό»

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.32 PM | Message # 15
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Απέτυχαν δύο φορές να ληστέψουν βενζινάδικα
23 Μαρτίου 2009, 14:01

Με απόλυτη… αποτυχία στέφθηκε η βραδιά για δύο ληστές πρατηρίων υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.

Στις 1:45 τα ξημερώματα, οι δύο δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή των Διαβατών, αλλά ο υπάλληλος κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα με αποτέλεσμα οι ληστές να φύγουν με άδεια χέρια.

Μια ώρα αργότερα, τα ίδια άτομα προσπάθησαν να ληστέψουν πρατήριο υγρών καυσίμων στην Σίνδο. Και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, ο υπάλληλος που τους αντιλήφθηκε έγκαιρα αντέδρασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με αποτέλεσμα και πάλι οι δράστες να φύγουν άπραγοι.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.33 PM | Message # 16
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ληστεία με πυροβολισμούς στο Λαϊκό Νοσοκομείο
23 Μαρτίου 2009, 13:50

Δύο άτομα εισέβαλαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται μέσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στο Γουδί, και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Επισκέπτες του νοσοκομείου, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια διάφυγαν.

Από θαύμα δεν υπήρχαν τραυματίες, αφού την ώρα της ληστείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο βρίσκονταν δεκάδες συγγενείς και φίλοι ασθενών.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.35 PM | Message # 17
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών στον Υμηττό
23 Μαρτίου 2009, 13:45

Δύο έμποροι ναρκωτικών, ηλικίας 26 και 30 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς μετά από έρευνα που έγινε μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Υμηττού, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, μέσα στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες ως «κρυψώνα» εντοπίστηκαν 5 κιλά και 290 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και 234 γραμμάρια από άγνωστη ουσία, που εστάλη στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 260 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Εναντίον των συλληφθέντων (και οι δύο Αλβανικής καταγωγής) σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συλλήψεις και στην Κυψέλη

Ένας άνδρας 36 ετών και μια Ελληνίδα 44 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κυψέλη για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαϊνης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 129,92 γραμμάρια ηρωίνης, 10 γραμμάρια κοκαϊνης, 2.700 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.36 PM | Message # 18
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Έχασε τη ζωή της καταγγέλλοντας το σωφρονιστικό σύστημα
23 Μαρτίου 2009, 13:40

Η Κατερίνα Γκουλιώνη βρέθηκε νεκρή στο πλοίο κατά τη διάρκεια της μεταγωγής της από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών σε φυλακές της Κρήτης. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστα. Δύο μήνες πριν την τραγική της κατάληξη, η γυναίκα αυτή απευθύνθηκε με επιστολή της στον Συνήγορο του Πολίτη. Αυτή η επιστολή ήταν για την γυναίκα αυτή, ηλικίας σαράντα ενός ετών, το μοναδικό της αποκούμπι.

Στην επιστολή αυτή η Κατερίνα Γκουλιώνη περιγράφει με μία απίστευτη διαύγεια και έναν ρεαλισμό στον οποίο δύσκολα αντέχει κανείς, τον σχεδόν καθημερινό βασανισμό της από τις δεσμοφύλακες, τους ιατρούς και γενικότερα τους υπεύθυνους των φυλακών. Το κείμενο της επιστολής αυτής είναι ανατριχιαστικό. Παραπέμπει σε ότι χειρότερο έχει καταγραφεί στην ιστορία των φυλακών. Η συστηματικότητα και η μεθοδολογία των βασανιστηρίων, η επιμελώς σχεδιασμένη προσβολή της προσωπικότητας της, ο καθημερινός σχεδόν βιασμός της από τις δεσμοφύλακες με πρόσχημα την «έρευνα» για την ανακάλυψη ποσότητας ναρκωτικών, με την βάρβαρη και βάναυση «εισδοχή» στην κολπική της χώρα, που συνοδευόταν από σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου, ο εξαναγκασμός της να αφοδεύει και να ουρεί υπό τα βλέμματα των δεσμοφυλάκων της, όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε μεθοδευμένα βασανιστήρια που παραβιάζουν τους νόμους του Κράτους, τους κανονισμούς του σωφρονιστικού συστήματος, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θυμίζουν Νταχάου και Άουσβιτς. Όλα αυτά ωστόσο συμβαίνουν το 2009 στις φυλακές αυτής της χώρας.

Η Κατερίνα Γκουλιώνη, νεκρή πλέον, απευθύνθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη διότι προφανώς δεν άντεχε αυτόν τον εξευτελισμό, αυτή τη βαρβαρότητα αλλά και τα καθημερινά βασανιστήρια. Δεν μασάει ωστόσο τα λόγια της. Παραδέχεται εξ αρχής την εξάρτηση της από την ηρωίνη εξάρτηση που άρχισε πολύ νωρίς, όταν ήταν δεκαεπτά ετών. Παραδέχεται πως χωρίς λήψη της απαιτούμενης καθημερινής δοσολογίας, είναι ανίκανη να εργασθεί να σκεφθεί και να ενεργεί. Παρόλα αυτά χαρακτηρίζει τον εαυτό της «όμηρο» του Σωφρονιστικού Συστήματος και εξηγεί με σεμνότητα αλλά και αποφασιστικότητα το τι υπέστη στις φυλακές.

Από το πρωί της Κυριακής άρχισε μία κινητοποίηση στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Οι κρατούμενες αρνήθηκαν να εισέλθουν στα κελιά τους. Έξω από την φυλακή, πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων. Τα νέα μεταδίδονται γρήγορα και αμέσως πληροφορήθηκαν την κινητοποίηση οι Φυλακές Κορυδαλλού και αυτές των Χανίων. Απείλησαν να ακολουθήσουν και οι εκεί κρατούμενοι το παράδειγμα των τροφίμων των γυναικείων φυλακών της Θήβας.

Η τραγική ιστορία της Κατερίνας έχει συγκλονίσει τους κρατούμενους οι οποίοι δηλώνουν στη zougla.gr ότι αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησης η στάση θα γίνει εξέγερση και θα εξαπλωθεί.

Η Κατερίνα Γκουλιώνη βρέθηκε νεκρή κατά τη μεταγωγή της, αλλά ακόμη οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα τελικά πορίσματα που εξηγούν τον θάνατο της. Δεν έχει γίνει άλλωστε γνωστό αν ο Συνήγορος του Πολίτη αντέδρασε ή αν προτίθεται να αντιδράσει στην επιστολή που έλαβε από την απελπισμένη τρόφιμο στις 2 Φεβρουαρίου του 2009. Από τότε κύλησαν δύο μήνες και οι γυναίκες στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών εξακολουθούν να βιάζονται και να εξευτελίζονται καθημερινά.

Διαβάστε με προσοχή την επιστολή της Κατερίνας Γκουλιώνη. Η βαρβαρότητα δυστυχώς, εκδηλώνεται ακριβώς δίπλα μας αλλά προσποιούμεθα ότι δεν ακούμε και πώς δεν βλέπουμε.

Καταγγελία προς τον συνήγορο του πολίτη της κρατούμενης Γκουλιώνη Αικατερίνης

Ελαιώνας Θηβών (20-02-09)

Είμαι 41 ετών σήμερα, εξαρτημένη από την ηρωίνη από τα 17 μου. Τόσα χρόνια αρρώστια και εξάρτηση από μία ουσία που αν δεν την είχα δε θα μπορούσα να είμαι όρθια για να δύναμαι να εργαστώ, για να μπορέσω να ζήσω.

Τον χειρότερο εφιάλτη, όμως, που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν αυτονόητο συνεπακόλουθο της εξάρτησης, δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα τον ζήσω έτσι όπως τον ζω και όπως καθημερινώς απειλούμαι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποστώ.

Αυτό το «αυτονόητο συνεπακόλουθο της εξάρτησης», λοιπόν, είναι η φυλάκιση η οποία, ουσιαστικά σημαίνει την αιχμαλωσία και την ομηρία μου από τους δεσμοφύλακες που ελέγχουν κι επεμβαίνουν ακόμη και στα γεννητικά μου όργανα και στ’ απόκρυφα σημεία του σώματός μου.

Όποτε μπαίνω στην φυλακή είτε γιατί εισάγομαι πρώτη φορά είτε γιατί επιστρέφω από δικαστήριο είτε γιατί πήγα νοσοκομείο δέχομαι την εξής επίθεση, η οποία ονομάζεται «έρευνα»:

Η δεσμοφύλακας με υποχρεώνει να βγάλω όλα μου τα ρούχα, με βάζει να σκύψω, ν’ ανοίξω τους γλουτούς, να βήξω και παρατηρεί τον πρωκτό μου. Πολλές φορές βρίσκει ευκαιρία να παρατηρήσει γυμνό σώμα και με κοιτάει καλά καλά, μου φέρεται προσβλητικά, ειρωνικά, θρασύτατα, σα νά 'μαι το τελευταίο σκουπίδι.

Μετά μου δίνουν άλλα ρούχα, από την αποθήκη τους, παράταιρα και εξευτελιστικά, μου παίρνουν το σουτιέν γιατί, λέει, «απαγορεύεται» να το φοράω στην απομόνωση γιατί λέει, δήθεν μπορεί να αυτοκτονήσω με αυτό, μου δίνουν παπούτσια μεγαλύτερο μέγεθος απ’ το δικό μου και περπατάω σαν παλιάτσος και με οδηγούν στο φαρμακείο. Εκεί, με βάζουν να καθίσω σε γυναικολογική καρέκλα και η δεσμοφύλακας βάζει το δάχτυλό της στο αιδοίο μου μέσα στον κόλπο. Στην συνέχεια υποχρεούμαι να ουρήσω μπροστά στην δεσμοφύλακα για να κάνουν το ναρκωτέστ.

Μια φορά, στο χαρτί που ήταν τοποθετημένο στην γυναικολογική καρέκλα όπου μ’ έβαλαν να κάτσω είδα μία τρίχα από προηγούμενη ερευνηθείσα. Η αποστείρωση στα εργαλεία τους είναι κάτι που ενίοτε θυμούνται. Σε άλλες βάζουν διαστολείς και σκουριασμένους, πολλές φορές, τους βάζουν το δάχτυλό τους και συγχρόνως πιέζουν προς τον ορθό ή και από επάνω στη βουβωνική χώρα σε σημείο που η κρατούμενη να πονάει. Τα ειρωνικά σχόλια και τα σόκιν «αστειάκια» των δεσμοφυλάκων δεν λείπουν από το «ρεπερτόριό» τους.

Προσφάτως που αρνήθηκα την κολπική έρευνα και από τον γυναικολόγο, διότι ανεξαρτήτου μορφώσεως, ειδικεύσεως και μορφωτικού επιπέδου το να σου χώνει ο καθείς τα δάχτυλά του είναι τουλάχιστον «απρεπές», θα έλεγα, και ζητούσα υπερηχογράφημα, με απείλησαν ότι θα με δέσουν όλη νύχτα με τη χειροπέδη στο κάγκελο και αυτή την απειλή συγκεκριμένα την ξεστόμισε η δεσμοφύλακας που τελεί χρέη νοσοκόμας στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών (Κ.Κ.Γ.Ε.Θ.) Γκαβάνα Στέλα παρουσία της υπαρχιφύλακα Σαμπάνη Σωτηρίας, μου είπε πως αφού είμαι κρατούμενη πρέπει να δεχτώ την κολπική κι αυτή που δεν είναι, είναι «άλλο πράμα». Εν ολίγοις αυτό που μου είπαν και λένε είναι ότι αφού είμαι κρατούμενη πρέπει να μου κάνουν ό,τι θέλουν και να μην αντιδράω.

Με οδήγησαν στην υποδιευθύντρια Καφρίτσα Αγλαϊα, η οποία μου είπε πως αφού αρνούμαι την κολπική έρευνα ότι βρεθεί από ναρκωτικά στην φυλακή θα το χρεώσει σ’ εμένα και πως θα με κρατήσει πολλές ημέρες στην απομόνωση. Όταν της ζήτησα να μου κάνει υπερηχογράφημα διότι δεν αντέχω άλλο αυτόν τον βιασμό της κολπικής μου είπε πως δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Της απάντησα ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω εγώ τη δική τους ανεπάρκεια και με οδήγησαν στην απομόνωση όπου ούτως ή άλλως θα με οδηγούσαν, κάνοντας κολπική ή μη.

Στην απομόνωση με έκλεισαν σ’ ένα κελί όπου έπρεπε να χτυπάω το κουδούνι για νά 'ρθει η δεσμοφύλακας να μου ανοίξει να πάω στην μία τουαλέτα που είναι κοινή για όλες τις κρατούμενες στον χώρο αυτόν και παρακολουθούμενη από κάμερα.

Την ώρα της αφόδευσης σε παρακολουθεί η δεσμοφύλακας από την κάμερα κι όταν δει τα περιττώματά σου τότε της ζητάς την άδεια να τραβήξεις καζανάκι.

Εκτός του ότι είμαι αναγκασμένη να κάνω την ανάγκη μου μπροστά σε δεσμοφύλακα είμαι υποχρεωμένη να κάνω 8 αφοδεύσεις για να με βγάλουν από την απομόνωση αλλά κι αυτό, πάλι, εξαρτάται από τις διαθέσεις τους.

Οι περισσότερες κρατούμενες αναγκάζονται να παίρνουν καθαρτικό για να επιτύχουν αυτές τις κενώσεις και αρκετές φορές είτε δεν έρχεται η δεσμοφύλακας να τους ανοίξει την πόρτα είτε είναι άλλη κρατούμενη στην τουαλέτα και στην κυριολεξία ενεργούνται επάνω τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες δεσμοφύλακες τις εξευτελίζουν γιατί ενεργήθηκαν επάνω τους ή τους λένε απειλητικά ότι «εδώ είναι Θήβα και το κουδούνι για να πας τουαλέτα θα το χτυπάς όταν έχεις μεγάλη ανάγκη», την οποία «μεγάλη ανάγκη» την κρίνει η δεσμοφύλακας ή της λένε με δυσφορία «πάλι τουαλέτα θέλεις;» και άλλα τέτοια με ανείπωτη απανθρωπιά και σαδισμό.

Μου έχει συμβεί να μη μου ανοίγει η δεσμοφύλακας την πόρτα του κελιού για να πάω στην τουαλέτα και αναγκαζόμουν να ουρώ σε πλαστικό μπουκάλι νερού και αργότερα να έχω πρόβλημα με το έντερό μου από την συγκράτηση των κοπράνων. Στο τέλος, έφτασα στο σημείο να κλωτσάω την πόρτα του κελιού για να μου ανοίξει, να μου φέρεται προκλητικά και υποτιμητικά και επειδή την αποκάλεσα «κότα» έγραψε μία ψευδή αναφορά (η κα Δανιηλίδου Χαρίκλεια είναι η εν λόγω δεσμοφύλακας) σε συνεργασία με τον αρχιφύλακα Γαλάνη Ιωάννη που ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα και σε αυτόν αναφερόταν η κα Δανιηλίδου, με πέρασαν πειθαρχικό κι ο υποτελής σε αυτούς εισαγγελέας Πρασσάς Γεώργιος με τιμώρησε με πειθαρχική ποινή εγκλεισμού σε κελί της απομόνωσης για πέντε μέρες με, επιπροσθέτως παράνομη, στέρηση καφέ, τσιγάρου και τηλεφώνου.

Πειθαρχικό το οποίο παραγράφεται σε δυο χρόνια πράγμα που σημαίνει πως εκτός του μαρτυρίου που υπέστην δεν θα αποφυλακισθώ με υφ’ όρων απόλυση, δεν θα πάρω άδεια και οι άρρωστοι γονείς μου και η 21χρονη κόρη μου θα περιμένουν πολύ για να με δουν και να τους στηρίξω.

Όλα αυτά συνέβησαν στη γυναικεία φυλακή Κορυδαλλού, αλλά αυτοί οι κύριοι υπηρετούν σήμερα στη Θήβα όπως και ο αρχιφυλακεύων Κοράκης Παναγιώτης, ο οποίος στην εδώ απομόνωση της Θήβας μου είπε πως παρ’ όλες τις 8 κενώσεις κλπ δικαιούται «βάσει του εσωτερικού κανονισμού» να με κρατήσει έξι ημέρες στην απομόνωση. Ο εσωτερικός κανονισμός δεν γράφει κάτι τέτοιο, αντίθετα λέει πως η τριήμερη κράτηση στην απομόνωση γίνεται μ’ εντολή εισαγγελέα και παρατείνεται εφόσον έχουν βρεθεί απαγορευμένες ουσίες στο σώμα του κρατούμενου και δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Μπάνιο δεν μπορείς να κάνεις στην απομόνωση ειδικό χώρο κράτησης τον ονομάζουν λες και αλλάζοντας όνομα σε κάτι παύει και η φρίκη- γιατί όταν τύχει να έχει ζεστό νερό δεν είναι εκεί η δεσμοφύλακας και όταν είναι εκεί μπορεί να σε βγάλει από το κελί για να κάνεις μπάνιο, το νερό να είναι κρύο και να επιμένει πως είναι ζεστό βγάζοντάς σε τρελή.

Όταν και αν κάνεις μπάνιο σε παρατηρεί. Έτσι, μένουμε χωρίς μπάνιο για 7 μέρες και άνω. Καφέ, νερό υποχρεούσαι να παραγγείλεις μόνο από το καφενείο της φυλακής το οποίο λειτουργεί για τους δεσμοφύλακες και δουλεύουν σε αυτό κρατούμενες. Την τελευταία φορά που κρατήθηκα στην απομόνωση πλήρωσα 20 ευρώ στο καφενείο. Με αυτά τα χρήματα μπορούσα να περάσω περίπου είκοσι μέρες αγοράζοντας καφέ, ζάχαρη κλπ ενώ τα πλήρωσα μέσα σε πέντε μέρες. Αλλά εδώ η διαχείριση των χρημάτων μας εξαρτάται από τις ορέξεις της υπηρεσίας του Κ.Κ.Γ.Ε.Θ.

Όταν λοιπόν, αποφασίσουν οι ασύδοτοι βασανιστές μας να μας βγάλουν από την απομόνωση πρέπει να περάσουμε το ίδιο μαρτύριο της σωματικής έρευνας και της κολπικής εισβολής. Αυτό το ίδιο μαρτύριο της έρευνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να μου το κάνουν και στο θάλαμο, όπου μένω, όταν υπάρχει υπόνοια για ύπαρξη απαγορευμένων ουσιών. Μπαίνουν μέσα στο θάλαμο, μας ξυπνάνε, μας κάνουν σωματική και κολπική έρευνα, μας βγάζουν έξω από τον θάλαμο και ανακατεύουν όλα μας τα πράγματα πετώντας τα κάτω. Μετά χάνουμε πράγματα μας γιατί τα πετάνε ή τα παίρνουν και πρέπει να τακτοποιήσουμε ολόκληρο το θάλαμο για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε.

Κάποτε ήμουν άνθρωπος με όνειρα, με όρεξη για μάθηση, με κερδοφόρα επιχείρηση, με όρεξη για δημιουργία.

Σήμερα, όλος αυτός ο πόνος, η κακοποίηση, ο βιασμός του σώματος και της ψυχής που έχω υποστεί με κάνουν να ονειρεύομαι πως τους σκοτώνω όλους αυτούς που πληρώνονται για να βασανίζουν αδύναμους ανθρώπους.

Σφίγγοντας τα δόντια σιγοψιθυρίζω «και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω» ελπίζοντας να έρθει κάποια μέρα που θα σταματήσουν να απλώνουν τα βρώμικα, διεστραμμένα χέρια τοςυ επάνω σε αδύναμους ανθρώπους. Το ξέρω πως ο κόσμος δεν αλλάζει, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ, όμως, φτάνει να μην αδιαφορούμε.

Ποτέ δεν πρόκειται να ξεπεράσω τα όσα υπέστην και υπόκειμαι μεσα στη φυλακή.

Γκουλιώνη Κατερίνα

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.40 PM | Message # 19
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Δολοφόνησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην Δάφνη
23 Μαρτίου 2009, 13:07

Νεκροί μέσα στην μονοκατοικία όπου διέμεναν, στην οδό Ίμβρου 47 στη Δάφνη, εντοπίστηκαν δύο ηλικιωμένοι.

Η 63χρονη γυναίκα και ο 81χρονος σύζυγός της φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι ή λοστό, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών, αφού το σπίτι τους ήταν αναστατωμένο.

Το ζευγάρι εντόπισε ο αδελφός της 63χρονης. Ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο σαλόνι, ενώ η ηλικιωμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους.

Φως στις συνθήκες θανάτου των δύο ηλικιωμένων θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.41 PM | Message # 20
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Ληστής τραπεζών με όπλο «μαϊμού» στα χέρια της αστυνομίας
23 Μαρτίου 2009, 12:58

Ένας 29χρονος Έλληνας συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατηγορούμενος για ληστείες.

Ο δράστης, που δεν ακολουθούσε την «πεπατημένη», συνήθιζε αντί να απειλεί τους ταμίες των υποκαταστημάτων να απειλεί με όπλο τον διευθυντή της εκάστοτε τράπεζας που προσέγγιζε, προσποιούμενος τον πελάτη, και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως προέκυψε, ο νεαρός, μαζί με τον συνεργό του που αγνοείται, είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 124 στο Μοσχάτο, αποσπώντας 7.000 ευρώ.

Με τον ίδιο τρόπο, στις 3 Φεβρουαρίου, είχαν ληστέψει υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στη Νέα Σμύρνη.

Τότε είχαν κλέψει 17.930 ευρώ, 5.840 δολάρια ΗΠΑ, 2.355 λίρες Αγγλίας και 3.160 δολάρια Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όπλο που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για να ακινητοποιεί τους διευθυντές ήταν... «μαϊμού».

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.42 PM | Message # 21
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Παρακολουθούσαν live βιασμούς παιδιών στο internet
23 Μαρτίου 2009, 12:10

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας προκαλεί σοκ στη χώρα μας.

Ένας υπήκοος Σκωτίας, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, με τον ευφάνταστο τίτλο «Παιδιά, το φως της ζωής μας», παρακολουθούσε live βιασμούς παιδιών.

Μετά από έρευνα εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του Σκωτσέζου και σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, εκατοντάδες βίντεο στα οποία απεικονίζονταν μικρά παιδιά να βιάζονται, είτε σε studio είτε σε σπίτια.

Επίσης, δικογραφία για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και σε βάρος ενός ζαχαροπλάστη από τους Αμπελόκηπους Αττικής, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς πρόλαβε και έσβησε το υλικό από τον υπολογιστή του.

Οι δύο άνδρες είχαν γνωριστεί μέσω του διαδικτύου και αντάλλασσαν μεταξύ τους φωτογραφίες και βίντεο στη θέα των οποίων μούδιασαν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Οι δύο συλληφθέντες πλήρωναν μέσω πιστωτικής κάρτας από 3000 ευρώ έως 10000 ευρώ για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ στα βίντεο τα οποία παρακολουθούσαν απεικονίζονταν βιασμοί παιδιών ηλικίας ενός έως 14 ετών.

(Πρώτη καταχώρηση: 23 Μαρτίου, 09:28)

 
johnyDate: Monday, 2009-03-23, 5.43 PM | Message # 22
Major
Group: Blocked
Messages: 88
Status: Offline
Δολοφόνησε την γυναίκα του και την έκαψε
23 Μαρτίου 2009, 11:30

Εγκληματική ενέργεια ήταν τελικά η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στα Μέγαρα, στις 17 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί μια γυναίκα Αλβανικής καταγωγής.

Όπως προέκυψε από έρευνα της Ασφάλειας, ο 44χρονος σύζυγος του θύματος περίμενε να φύγουν τα παιδιά τους από το σπίτι και χτύπησε την 37χρονη με ξύλο στο κεφάλι. Στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε το πτώμα μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο για να κατασβέσουν την πυρκαγιά, αυτόπτες μάρτυρες τούς ανέφεραν ότι λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της φωτιάς είδαν ένα άτομο να φεύγει από το διαμέρισμα.

Σε συνδυασμό με την νεκροψία-νεκροτομή, που έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίε

 
lazosDate: Wednesday, 2009-04-29, 10.15 PM | Message # 23
Global Moderator of Warezg3
Group: Blocked
Messages: 82
Status: Offline
Την Παραίτηση Παυλίδη ζητούν οι βουλευτές. Εκείνος αρνήται κατηγορηματικά και αυτό εκνευρίζει τους βουλευτές. Προθεσμία ως τις κάλπες της Δευτέρας. Πανδημία φοβούνται οι υγειονομικοί για την γρίπη των χοίρων. Κρούσματα στο Μεξικό ένα 5-χρονο αγόρι. Στην Ελλάδα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση και πρόληψη της ασθένειας

Super Moderator
PSP Owner 5.50 Firmware
Warezg3

 
~Warezg3.com-forum~ » warezg3 - Main Board » Ενημέρωση για ολους! » Θέματα απο ελλάδα
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"