Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » Programs – Προγράμματα » Hack Programs » ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΤΟΥ PSP ΣΑΣ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΤΟΥ PSP ΣΑΣ
kwstasDate: Sunday, 2009-02-08, 11.36 PM | Message # 1
Admin
Group: Blocked
Messages: 207
Status: Offline
1. "ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΤΟΥ PSP ΣΑΣ

Το βασικότερο πράγμα σε ένα psp είναι το λογισμικό του.Για να δείτε την έκδοση του,πηγαίνετε: Settings -> System Settings -> System Information και εκεί κοιτάξτε το System Software (FW).

Α) Αν έχετε το παλιό psp,το πρώτο που κυκλοφόρησε (fat,σειρά 1000) και fw το πολύ μέχρι 2.80 τότε μπορείτε να πάτε σε 2.80 official (αν δεν είστε ήδη φυσικά) και μετά να κατεβείτε στο fw 1.50 ακολουθώντας τον
Improved 2.8 Downgrader.

Β) Αν έχετε το fat psp και fw από 2.81 μέχρι και 3.03 και παράλληλα μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι G.T.A. Liberty City Stories [Unpatched] τότε μπορείτε να πάτε σε 3.03 official (αν δεν είστε ήδη φυσικά) και μετά να κατεβείτε στο fw 1.50 ακολουθώντας τον
3.03 Downgrader.

Γ) Αν έχετε το fat psp και fw απά 2.81 μέχρι και 3.50 και παράλληλα μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι Lumines : Puzzle Fusion τότε μπορείτε να πάτε σε 3.50 official (αν δεν είστε ήδη φυσικά) και μετά να κατεβείτε στο fw 1.50 ακολουθώντας τον
3.50 Downgrader.

Δ) Αν έχετε είτε το fat psp με fw από 3.51 και πάνω,είτε το slim psp (σειρά 2000) με οποιοδήποτε fw [εκτός αν είχε 4.01 ή 4.05 προεγκατεστημένη,οπότε έχει τη μητρική TA-088v3 και δε σπάει προς το παρόν,αλλά αναμένεται να σπάσει μέσω ενός exploit του παιχνιδιού Gripshift] (ή ακόμα ένα psp το οποίο όταν το ανοίγετε,ανάβει μόνο το πράσινο λαμπάκι για λίγο και κλείνει,είναι δηλαδή brickαρισμένο) τότε η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΑΣ είναι η PANDORA!

Ε) Αν έχετε το bright psp (σειρά 3000) δε σπάει προς το παρόν,αλλά και αυτό αναμένεται να σπάσει μέσω ενός exploit του παιχνιδιού Gripshift.

______________________________________________________________________________________________________________________________ ______

2. PANDORA

Με απλά λόγια η pandora αποτελείται από μια μπαταρία (pandora battery) και ένα memory stick από 64 mb - 4 gb (Magic Memory Stick).Η μπαταρία λοιπόν,είναι μια απλή μπαταρία για το psp,όπως την ξέρετε,αλλά με μια σημαντική διαφορά.Είναι "πειραγμένη" ώστε με το κατάλληλα διαμορφωμένο Magic Memory Stick να παρακάμπτει το διάβασμα ης εσωτερικής μνήμης του psp (της Flash 0 δηλαδή) και να διαβάζει τα δεδομένα από το memory stick κατευθείαν.Με αυτόν τον τρόπο,μπορούμε να περάσουμε στο psp κάποιο custom firmware (cf).Το πρόβλημα είναι ότι για να έχετε/φτιάξετε μια Pandora’s Battery πρέπει:

Α) Να έχετε ένα γνωστό με psp ο οποίος έχει ήδη κάποιο cf στο psp του και να κάνει τη μπαταρία του/σας psp Pandora τρέχοντας μια εφαρμογή.Παράλληλα θα σας φτιάξει και το Magic Memory Stick.Θα χρειαστεί να κάνετε τα παρακάτω:

Δημιουργία Pandora’s Battery

Pandora Magic Memory Stick με 5.00m33-4

Β) Να έχετε όρεξη αλλά και γνώσεις να ανοίξετε τη μπαταρία σας και να κόψετε ένα ποδαράκι από κάποιο chip.

1)

Για μπαταρία του fat psp

Pandora Magic Memory Stick με 5.00m33-4

2)

Για μπαταρία του slim psp

Pandora Magic Memory Stick με 5.00m33-4

Γ) Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους 2 παραπάνω τρόπους,τότε το μόνο που απομένει είναι να αγοράσετε μία έτοιμη από κάπου [π.χ. http://www.dealextreme.com και ΟΧΙ στο http://www.ebw.gr με τα fake προιόντα] (και φυσικά να φτιάξετε και το Magic Memory Stick) ή να βρείτε κάποιον που την έχει ήδη έτοιμη μαζί με το Magic Memory Stick και είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει.Ψάξτε ΕΔΩ!

__________________________________________________________________________________________________________________________________ __

3. CUSTOM FIRMWARES

Α) Αν είστε σε fat psp στην official έκδοση 1.50 ή σε οποιαδήποτε custom έκδοση πριν την 3.52m33-4 (π.χ. 3.30 OE , 3.40 OE , 3.51m33),τότε πρέπει να πάτε πρώτα στην 3.52 m33,να κάνετε ΚΑΙ το 4ο update της και μετά στην 5.00 m33-6 που είναι η τελευταία.

cool Αν είστε στην 3.52m33-4 ή μεγαλύτερη (π.χ. 3.71m33, 3.90m33, 4.01m33),τότε μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην 5.00 m33-6.

______________________________________________________________________________________________________________________________ ______

4. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Αφού έχετε περάσει cf στο psp σας,κάνετε ένα backup στην κάρτα μνήμης σας και μετά πηγαίνετε Settings -> System Settings-> Format Memory Stick.Τότε θα δημιουργηθούν κάποιοι φάκελοι στη memory stick.Για να μάθετε τη χρήση τους,δείτε ΕΔΩ!

Έπειτα,κοιτάξτε τα :

Recovery Menu

Vsh Menu

Επίσης,πολύ σημαντικό είναι να προσθέσετε την ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Ακόμα,επεκτείνετε και άλλο τις δυνατότητες του psp σας προσθέτοντας του PLUGINS!

Τέλος,αν θέλετε,μπορείτε να περάσετε και μερικές χρήσιμες εφαρμογές στο psp σας!

Για ο,τι άλλο θέλετε,ψάξτε τις υποκατηγορίες του forum και postάρετε σύμφωνα με τους κανόνες!

Πλέον είστε έτοιμοι να χαρείτε το psp σας!

 
~Warezg3.com-forum~ » Programs – Προγράμματα » Hack Programs » ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΤΟΥ PSP ΣΑΣ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"