Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lalos, lazos  
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » G.T.A 4 (Rip) For one DVD only 6,370Gb
G.T.A 4 (Rip) For one DVD only 6,370Gb
lalosDate: Saturday, 2009-04-04, 8.42 PM | Message # 1
Major
Group: Blocked
Messages: 69
Status: Offline





Ο ήρωας του παιχνιδιού ονομάζεται Niko Belic και πρόκειται για έναν πρώην στρατιωτικό από την ανατολική Ευρώπη. Ο Niko φτάνει στην Αμερική μετά την πρόσκληση του ξαδέρφου του για μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια με επαύλεις και πολύ χλιδή. Όμως, ενώ η πραγματικότητα που ανακαλύπτει με την άφιξη του απέχει πολύ από ότι του υποσχέθηκε ο ξάδερφος του, γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι όλα όσα χρειάζεται για μια καλύτερη ζωή υπάρχουν εδώ και απλώς πρέπει να τα αρπάξει!
Η αρχή του παιχνιδιού είναι κάπως αργή αλλά καθόλου βαρετή. Στις πρώτες αποστολές θα βοηθάτε τον ξάδερφό σας Roman, που έχει μια εταιρία με ταξί. Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε πλήρως τον χειρισμό του παιχνιδιού, το σύστημα πλοήγησης, το κινητό σας τηλέφωνο, το νέο σύστημα μάχης και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι αποστολές.
Καθώς όμως πειραματίζεστε με το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο να πατήσετε κάποιον πεζό και τότε θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την LCPD. Το σύστημα καταζήτησης έχει υποστεί κάποιες αλλαγές που κάνουν το κυνηγητό με την αστυνομία πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Αν για παράδειγμα κάνετε μια μικρή παράβαση, όπως το να τρακάρετε ένα αστυνομικό όχημα, τότε θα αποκτήσετε ένα αστέρι καταδίωξης. Αυτό σημαίνει ότι ο αστυνομικός θα σας κυνηγήσει για λίγο μέχρι να ξεφύγετε από το οπτικό του πεδίο. Αν, όμως, αποκτήσετε τρία αστέρια καταδίωξης, με το να σκοτώσετε έναν αστυνομικό ας πούμε, τότε τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ σοβαρά, με ακόμα και ελικόπτερα να συμμετέχουν στην καταδίωξη σας. Όπως φαντάζεστε, καλύτερα να μην φτάσετε τα έξι αστέρια καταδίωξης!
Ο χειρισμός των οχημάτων στο GTA IV είναι απλώς καταπληκτικός με κάθε κατηγορία να έχει τελείως διαφορετική αίσθηση στην οδήγηση. Έτσι, τα μεγαλύτερα αμάξια είναι αρκετά δύσκολα όταν παίρνετε δύσκολες στροφές, ενώ τα περισσότερο σπορ αμάξια προσφέρουν καταπληκτικό έλεγχο. Δεν πρέπει να αγνοήσετε τους κινδύνους της γρήγορης οδήγησης όμως, μιας και μια σύγκρουση θα κάνει τον Niko να φύγει από το μπροστινό παράθυρο, ενώ αν οδηγείτε μηχανή μπορείτε να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα επιβιώσετε την πτώση. Εν αντιθέσει τα πλοία και τα ελικόπτερα προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια.
Το σύστημα μάχης προσφέρει και την δυνατότητα να κλειδώνεται στον στόχο σας και την δυνατότητα να σημαδεύεται ελεύθερα (ακόμα και ενώ οδηγείτε) που σας δίνει μεγάλο έλεγχο και ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιείτε ότι σας βολεύει. Αρχικά είστε κάπως περιορισμένοι στην χρήση των γροθιών σας και ενός μπαστουνιού του baseball, αλλά σύντομα θα πάρετε στα χέρια σας πιστόλια, αυτόματα τυφέκια, τυφέκια ελεύθερης σκόπευσης, χειροβομβίδες, μολότοφ και RPG.
Όμως πέρα από όλα αυτά αυτό που κάνει το GTA IV καταπληκτικό είναι η φοβερή ιστορία του που σε συνδυασμό με την πολύ καλή ηθοποιία και το φοβερό animation σας βυθίζει στον κόσμο του. Ξεχωριστή μνεία πρέπει να δοθεί στην Liberty City, που είναι φτιαγμένη με πρότυπο την Νέα Υόρκη, με τεράστια έμφαση στην λεπτομέρεια και πραγματικά σφύζει από ζωή.
Ότι και να πει κάποιος για αυτόν τον μοναδικό τίτλο είναι λίγο μιας και το παιχνίδι αγγίζει τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
-Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
Gameplay

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only


Για να δείτε τα Link πατήστε μια απάντηση

όπου ζητάει pass βάζετε: lalos

Ξέχνα όσο μπορείς το χτες.Ζήσε το σήμερα κ το αύριο
για να μην χάσεις τον εαυτό σου & γίνεις χτες!

 
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » G.T.A 4 (Rip) For one DVD only 6,370Gb
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"