Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lalos, lazos  
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Prince Of Persia 4 (Rip) only 3,26Gb
Prince Of Persia 4 (Rip) only 3,26Gb
lalosDate: Friday, 2009-04-03, 1.18 AM | Message # 1
Major
Group: Blocked
Messages: 69
Status: Offline


Το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουργιας τριλογίας της σειράς Prince of Persia ήρθε για να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία δράσης που θα σας συναρπάσει με τις καινοτομίες και τη φρεσκάδα που προσφέρει.
Σε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας ο Prince of Persia βρίσκεται στη μέση της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις πρωταρχικές δυνάμεις του καλού και του κακού, τον θεό του Φωτός, Ormazd και τον αδερφό του Ahriman, τον θεό του Σκότους. Κατα τη διάρκεια της μάχης, το μυθικό Δέντρο της Ζωής καταστρέφεται και μια σκοτεινή ύλη εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο απειλώντας να τον τυλίξει στο αιώνιο σκοτάδι.
Ο ήρωας του παιχνιδιού καλείται να αντιμετωπίσει τον θεό του Σκότους και τους τρομακτικούς του πολεμιστές ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια μυστηριώδη πρωταγωνίστρια προικισμένη με μαγικές δυνάμεις την Elika. Μαζί οι δύο χαρακτήρες ξεκινούν μια ηρωική αποστολή με σκοπό να θεραπεύσουν την γή απο την κατατροφή και να επαναφέρουν την ειρήνη στον κόσμο τους.
Επιχειρώντας να προσφέρουν μια πιο κλασική εμπειρία δράσης, οι δημιουργοί του νέου Prince of Persia έδωσαν μεγάλη έμφαση στο adventuring. Κάθε επίπεδο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των δύο ηρώων και να τεστάρει τις ικανότητες των παικτών οι οποίο καλούνται να εκτελέσουν αμέτρητες ακροβατικές ενέργειες και εναέριους συνδυασμούς για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βρίσκουν στο δρόμο τους.
Η Elika κινείται με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης το οποίο της επιτρέπει να επεμβαίνει δυναμικά στο παιχνίδι σας εφόσον εσείς της το επιτρέπετε ενώ και οι εχθροί που θα συναντήσετε κινούνται ανάλογα με τις συνθήκες της μάχης και προσαρμόζονται στις κινήσεις που εκτελείτε χαρίζοντας μια πιο ρευστή και ευμετάβλητη ουσία σε κάθε μία απο τις αναμετρήσεις σας.
Χρησιμοποιώντας το θρυλικό σπαθί του Prince σκοπός σας είναι να συνδυάσετε με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο τις δεκάδες επιθετικές κινήσεις του συνθέτοντας τα combo που θεωρείτε οτι ταιριάζουν στο τρόπο που παίζετε. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η Elika ανακαλύπτει τις δυνατότητές της και προσφέρει νέα στοιχεία στις αναμετρήσεις σας με τις δυνάμεις του Ahriman βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε μαζί νέα εναέρια combo.
Αυτό που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας με την πρώτη ματιά είναι σίγουρα η αισθητική του παιχνιδιού. Συνδυάζοντας αρμονικά τις κλασικές εικονογραφήσεις με τον μοντέρνο σχεδιασμό, το Prince of Persia διατηρεί αναλλοίωτη την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της πολυεπιτυχημένης σειράς ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση πως αντικρίζετε έναν πίνακα ζωγραφικής σε κίνηση.
Με την βοήθεια της ξεχωριστής και καινοτόμου αυτής τεχνικής θα δείτε να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας ένας μαγευτικός κόσμος Περσικής αρχιτεκτονικής, ερημωμένων βασιλείων και επικίνδυνων ηφαιστειογενών ανοιγμάτων η μή γραμμική δομή του οποίου σας επιτρέπει να επιλέξετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε επηρεάζοντας την κατάληξη του παιχνιδιού.
Συνολικά, η καθηλωτική αφήγηση και η σαγηνευτική ιστορία του παιχνιδού σε συνδυασμό με την μοναδική αισθητική και τις εκρηκτικές μάχες που αυτό προσφέρει συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς κερδίζοντας παράλληλα και νέους φίλους. Με λίγα λόγια το νέο Prince of Persia δεν πρέπει να λείπει απο τη συλλογή σας!

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements

Supported OS: Windows XP/Windows Vista
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

* Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
gameplay

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only


Για να δείτε τα Link πατήστε μια απάντηση

όπου ζητάει pass βάζετε: lalos

Ξέχνα όσο μπορείς το χτες.Ζήσε το σήμερα κ το αύριο
για να μην χάσεις τον εαυτό σου & γίνεις χτες!

 
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Prince Of Persia 4 (Rip) only 3,26Gb
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"