Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lalos, lazos  
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Fallout 3 (Rip) only 2,6Gb
Fallout 3 (Rip) only 2,6Gb
lalosDate: Sunday, 2009-03-22, 1.15 AM | Message # 1
Major
Group: Blocked
Messages: 69
Status: Offline

Για 200 χρόνια ο Vault 101 έχει πιστά υπηρετήσει τους εναπομείναντες κάτοικους της Washington DC γνωστής πλέον ώς Capital Wasteland. Ο παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος του 2077 άφησε τις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν νεκρές όμως οι κάτοικοι του Vault 101 απολαμβάνουν μια ζωή απαλλαγμένη απο τους κινδύνους της ζωής στον έξω κόσμο.
Γιγαντιαία έντομα, επιδρομείς, δουλέμποροι ακόμα και μεταλλαγμένοι άνθρωποι δεν έχουν τύχη απέναντι στην τεχνολογία της Vault-Tec. Όμως μια μέρα ξυπνάτε και ανακαλύπτετε οτι ο πατέρας σας έχει εγκαταλήψει τον Vault 101 για άγνωστους λόγους. Αφήνοντας πίσω το μοναδικό μέρος που έχετε γνωρήσει αποφασίζετε να ακολουθήσετε τον πατέρα σας και να αποκαλύψετε την αληθεια πίσω απο την εξαφάνισή του.
Απολαύστε την απόλυτη ελευθερία που σας χαρίζει το Fallout 3 εξερευνόντας κάθε γωνιά της Capital Wasteland. Δείτε τα απομεινάρια των μνημείων των Ηνωμένων Πολιτειών στη μεταπολεμική τους μορφή και πάρτε τις αποφάσεις που σας καθορίζουν αλλάζοντας τον κόσμο όπως εσείς επιθυμείτε.
Σχεδιάστε τον χαρακτήρα σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε εξατομικεύοντάς τον μέσα απο το SPECIAL Character System. Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι αμέτρητες. Μπορείτε ακόμη να του προσδώσετε δεκάδες ξεχωριστές ικανότητες και κινήσεις, κάθε μία απο τις οποίες έχει τη δική της χρησιμότητα.
Ανακαλύψτε τη δύναμη της επιλογής. Νιώθετε μοχθηρός ή ενάρετος σήμερα; Διαλέξτε πλευρά ή βαδίστε στο όριο καθώς κάθε κατάσταση μπορεί να λυθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επιλύστε τα προβλήματά σας με πολιτισμένο τρόπο ή απλά οπλίστε το Plasma Rifle σας.
Οι μηχανικοί της Vault-Tec σας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να ζήσετε την περιπέτεια απο 1st ή 3rd person οπτική γωνία ενώ το σύστημα V.A.T.S. που οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει σας επιτρέπει να παγώσετε τον χρόνο, να στοχεύσετε συγκεκριμένα σημεία και να δημιουργήσετε συνδυασμούς χτυπημάτων.
Το Fallout 3 προσφέρει ένα υπερεξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ενώ οι εκφράσεις οι κινήσεις και οι συμπεριφορές των χαρακτήρων θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Τα εκπληκτικά HD γραφικά του παιχνιδιού θα σας συναρπάσουν με τη λεπτομέρεια και το ρεαλισμό που προσφέρουν.

Απαιτήσεις

Code
Minimum System Requirements:

     * Windows XP/Vista
     * 1GB System RAM (XP) / 2GB System RAM (Vista)
     * 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
     * Direct X 9.0c compliant videocard with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better / ATI X850 or better)

Recommended System Requirements:

     * Intel Core 2 Duo processor
     * 2 GB System RAM
     * Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)

Για να δείτε το gameplay πατήστε στο παρακάτω Link
Gameplay Video

Για να κατεβάσετε τα αρχεία με κατάληξει ccf η dlc χρεαιάζεσται το Cryptload ή το JDownloader.Αν δεν τα έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το Cryptload πατώντας εδώ και το JDownloader πατώντας εδώ

Available for users only


Για να δείτε τα Link πατήστε μια απάντηση

όπου ζητάει pass βάζετε: lalos

Ξέχνα όσο μπορείς το χτες.Ζήσε το σήμερα κ το αύριο
για να μην χάσεις τον εαυτό σου & γίνεις χτες!

 
~Warezg3.com-forum~ » Games - Παιχνίδια » Pc Games » Fallout 3 (Rip) only 2,6Gb
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"