Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » Kανόνες - Ανακοινώσεις -Κανόνες Λειτουργίας και Ανακοινώσεις του Forum. » Κανόνες του Φόρουμ - Forum Rules » Κανονισμοί εγγραφής
Κανονισμοί εγγραφής
kwstasDate: Saturday, 2009-02-07, 6.42 PM | Message # 1
Admin
Group: Blocked
Messages: 207
Status: Offline
Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη και εντελώς δωρεάν. Αφού αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password).

Το όνομα χρήστη (username) δεν επιτρέπεται:

* να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.!
* να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.
* να είναι παραποίηση ενός username που χρησιμοποιείται ήδη με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

Επίσης, κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης.

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝA ΠΑΡΕΧΕΤΕ SERIALS Η ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ REGISTRATION.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET" ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ POST ΜΟΝΟ LINKS... LINKS ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, LINKS ΓΙΑ SERIALS Η LINKS ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ WEBSITE - ΦΟΡΟΥΜ

Αυτό το forum δεν φτιάχτηκε για διαφημίσεις και δεν μπορείτε να διαφημίσετε το δικό σας forum εδώ μέσα, χωρίς πρώτα να έχετε την άδεια από τους διαχειριστές (Admins) του φόρουμ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ (ACTIVE) LINKS
Συμπεριλαμβανομένων και των avatars. Μπορείτε να κάνετε upload τα avatars σας στο server μας. Αν βρούμε ενεργά links είτε από αλλα wesite είτε από τον δικό σας server, θα "κερδίσετε" μία προειδοποίηση και θα διαγραφεί το post σας.
*ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ WEBSITES ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΟ URL ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.
*ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (και λατινικά) Ή ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. Δεν επιτρέπετε καμμια αλλη γλώσσα στο forum αλλα ούτε και στα ΠΜ. Αν χρησιμοποιήσετε αλλες γλώσσες θα σας αφαιρουνται δικαιώματα και σε περιπτωση επιμονή σας θα διαγραφείτε
Σχετικά με τις υπογραφές:

* Οι υπογραφές δεν έχουν περιορισμό σε μέγεθος, απλά θα πρέπει να μην είναι τόσο μεγάλες ώστε να καθυστερούν την φόρτωση της σελίδας, και να μην εμποδίζουν στην ανάγνωση των δημοσιεύσεων.
* Απαγορεύεται η άμεση διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Εξαιρέσεις γίνονται στην περίπτωση που υπάρχει έμμεση διαφήμιση σε κάποιο προϊόν. (πχ με την ανάρτηση φωτογραφίας ενός προϊόντος που είναι γνωστό ότι προέρχεται από κάποιο βελτιωτή)

 
~Warezg3.com-forum~ » Kανόνες - Ανακοινώσεις -Κανόνες Λειτουργίας και Ανακοινώσεις του Forum. » Κανόνες του Φόρουμ - Forum Rules » Κανονισμοί εγγραφής
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"