Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
~Warezg3.com-forum~ » Programs – Προγράμματα » Security Utilities » Pc Tools Privacy Guardian 4.1.0.37 (Οτι αφορά το απόρρητο & την ασφάλεια σας)
Pc Tools Privacy Guardian 4.1.0.37
koslakDate: Wednesday, 2009-03-11, 4.17 PM | Message # 1
Colonel
Group: Blocked
Messages: 40
Status: Offline
PC Tools Privacy Guardian 4.1.0.37

Το Privacy Guardian είναι ένα ασφαλές και εύχρηστο εργαλείο προστασίας απορρήτου που διαγράφει κάθε ίχνος της περιήγησης σας στο Διαδίκτυο και τις εγγραφές από δραστηριότητες προγραμμάτων που καταχωρούνται στον browser σας και σε άλλα κρυφά αρχεία στον υπολογιστή σας. Το Privacy Guardian εγγυάται τη μυστικότητά σας, διασφαλίζοντας τη μόνιμη & οριστική διαγραφή - χωρίς δυνατότητα επανάκτησης - όλων των ιχνών από τις περιηγήσεις σας στο Διαδίκτυο και τις δραστηριότητες στο PC σας. Οι πληροφορίες από κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε καταχωρούνται στον υπολογιστή σας και καταγράφονται σε κρυφές θέσεις των Windows συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών αρχείων, των cookies, του συστήματος μητρώου και του αρχείου index.dat. Οι Web browsers παρέχουν μόνο μερική προστασία απορρήτου με δυνατότητα διαγραφής μερικών προσωρινών αρχείων και cookies, αλλά δεν καθαρίζουν τα στοιχεία από όλα τα κρυφά αρχεία ούτε διαγράφουν τα στοιχεία με ασφάλεια.

Το Privacy Guardian αποκαθιστά επίσης το πολύτιμο διάστημα χώρου στο σκληρό σας και επιταχύνει την απόδοση συστημάτων με το να καθαρίσει μιά γιά πάντα τα παλαιά και αχρησιμοποίητα προσωρινά αρχεία. Σας επιτρέπει απλά και με ασφάλεια να σβήσετε ευαίσθητα αρχεία απορρήτου από τα Windows, Microsoft Office, Windows® Media Player, Netscape, Internet Explorer, Mozilla Firefox κ.λ.π.

Το Privacy Guardian είναι κατάλληλο για Internet Explorer, Netscape, Opera και Mozilla Firefox και μπορεί να τεθεί με στόχο να προστατεύσει αυτόματα το απόρρητο καί την ασφάλεια σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με το Privacy Guardian εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε πιά.


Code
http://rapidshare.com/files/204456612/PC_Tools_Privacy_Guardian_4.1.0.37.rar
 
~Warezg3.com-forum~ » Programs – Προγράμματα » Security Utilities » Pc Tools Privacy Guardian 4.1.0.37 (Οτι αφορά το απόρρητο & την ασφάλεια σας)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"