Portal | Register |ForumSearh

 

Personal messages · New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: koslak  
~Warezg3.com-forum~ » Download - Movies/Tv Seires/Documentaries » Επιστήμη & Πολιτισμός » 2057 Ο κόσμος σε 50 χρόνια
2057 Ο κόσμος σε 50 χρόνια
koslakDate: Monday, 2009-03-16, 0.48 AM | Message # 1
Colonel
Group: Blocked
Messages: 40
Status: Offline
2057 Ο κόσμος σε 50 χρόνια

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχετε δει εκατοντάδες φορές.
Αλλά το μέλλον έτσι όπως πραγματικά θα είναι, θα το δείτε για πρώτη φορά! Τώρα, το 2057, βασιζόμενο σε έγκυρες επιστημονικές μελέτες και σε έρευνες που είναι ήδη σε εξέλιξη, μας παρουσιάζει τη ζωή στον κόσμο μας 50 χρόνια μετά, πολύ πιο ρεαλιστικά από οποιαδήποτε ταινία για το μέλλον!

Επεισόδιο 1: Το σώμα
Μικροτσίπ τοποθετημένα στα ρούχα μας ελέγχουν συνεχώς την κατάσταση της υγείας μας. Παράλυτοι άνθρωποι κινούν τα μέλη τους με τη δύναμη της σκέψης τους. Όργανα του ανθρώπινου σώματος κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Οι τροφές είναι πιο υγιεινές, αλλά έχουν γεύση πλούσια, σα να ήταν γεμάτες λιπαρά και θερμίδες. Οι εγχειρίσεις γίνονται από ρομπότ ακριβείας. Το 2057, λίγα πράγματα είναι ίδια με σήμερα.

Επεισόδιο 2: Η πόλη
Όλη η πόλη είναι ένα τεράστιο δίκτυο που λειτουργεί σαν ένα σώμα. Δισεκατομμύρια μικροτσίπ συνδέουν νοσοκομεία, τράπεζες, αστυνομία.. Τα αυτοκίνητα μας μεταφέρουν χωρίς να τα οδηγούμε, πετώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να τρακάρουν. Ολογραφήματα μας συνοδεύουν παντού και οι οθόνες τηλεοράσεων και κομπιούτερ είναι κάτι ξεπερασμένο.

Επεισόδιο 3: Ο κόσμος
Η ενεργειακή επανάσταση είναι γεγονός. Σχεδόν το 90% της ενέργειας του ηλιακού φωτός μετατρέπεται σε ηλεκτρική. Ασανσέρ με καλώδια 50 φορές πιο ανθεκτικά από το ατσάλι μας ταξιδεύουν σε διαστημικούς σταθμούς εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω από τη γη. Οι υπερδυνάμεις ανταγωνίζονται σκληρά για νέες αγορές και φυσικούς πόρους. Οι στρατιώτες που πολεμούν είναι αόρατοι.

Download:

 
~Warezg3.com-forum~ » Download - Movies/Tv Seires/Documentaries » Επιστήμη & Πολιτισμός » 2057 Ο κόσμος σε 50 χρόνια
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Total members that have visited the forum in the last 24 hours
Users
Total members that have visited the forum in the last 24 hours
  Site designed By Warezg3Team
POWERED_BY  "warezg3"